Baykar'ın kurduğu uzay şirketi Fergani'de yeni gelişme: İşe alımlar başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Baykar'ın kurduğu uzay şirketi Fergani'de yeni gelişme: İşe alımlar başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Baykar tarafından kurulan uzay şirketi Fergani, ilk personel arayışına başladı. Fergani’nin resmi internet sitesindeki kariyer bölümünde yer alan ilanlara göre, şirket farklı birimlerde ilk işe alımlarını yapacak.

Savunma sanayi alanında yeteneklerini tüm dünyaya kanıtlayan BaykarTeknoloji, öz kaynaklarıyla geliştirdiği insansız hava araçlarıyla (İHA / SİHA) biliniyor. Bayraktar TB2 ve AKINCI gibi SİHA'larla ünü Türkiye dışına taşan Baykar, Türkiye'nin önemli ihracat firmaları arasında yer ediniyor. Öte yandan, yerli ve milli imkanlarla askeri araçlar geliştiren firma, bu yıl Bayraktar KIZILELMA başta olmak üzere yeni hava araçlarını tanıtacak.

Geçtiğimiz yıl Baykar, uzay alanında faaliyet göstermek amacıyla Fergani isimli şirketi kurdu. İHA üretimindeki donanımlarını ve yeteneklerini uzay çalışmalarıyla iletmek isteyen şirket 2022'de Fergani'yi duyurmuştu. Sonunda işe alımlar da başladı. 

Baykar'ın kurduğu uzay şirketi Fergani'de yeni gelişme: İşe alımlar başladı

FERGANİ ÇALIŞACAK PERSONELLER ARIYOR

Baykar tarafından kurulan Fergani şirketi ilk personel arayışlarına başladı. Şirketin resmi internet sitesindeki kariyer bölümünde yer alan iş ilanları dikkat çekti. Farklı birimlerde çalışmak üzere yeni personel arayışına başlayan şirket ekibini büyütmek istiyor. 

Baykar'ın kurduğu uzay şirketi Fergani'de yeni gelişme: İşe alımlar başladı

Fergani uzay şirketinin açtığı ilanlarda şu pozisyonlarda çalışacak personellerin arandığı duyuruldu:

•    Uydu Ar-Ge Mühendisi

•    Uydu Aviyonik Mühendisi

•    Uydu Güç Sistemleri Mühendisi

•    Uydu Haberleşme Mühendisi

•    Uydu Aviyonik Gömülü Yazılım Geliştirme Mühendisi

•    Uydu Yer Sistemleri Geliştirme Mühendisi

•    Mekanik Analiz Mühendisi

•    Termal Analiz Mühendisi

STAJ ALIMI DA BAŞLADI

Baykar'ın uzay çalışmaları girişimi Fergani, staj yapmak isteyen gençler için de stajyer programını başlatıyor. Yine kariyer sayfası üzerinden stajyer alımına başvurmak mümkün. 

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...