Avea inTouch 4 özellikleri ve inTouch 4 fiyatı belli oldu

Avea inTouch 4 özellikleri ve inTouch 4 fiyatı belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Avea'nın merakla beklenen telefonu Avea inTouch 4 özellikleri belli oldu. Avea inTouch 4 özellikleri ve Avea inTouch 4 özellikleri fiyatı haberimizde

Avea kendi ismini taşıyan inTouch serisinin yeni modelini tanıttı. Avea inTouch 4, tarifenize ek olarak ödeyeceğiniz küçük ödemelerle size başarılı bir akıllı telefon deneyimi vaat ediyor. Cihazın peşin fiyatı ise sadece 619 TL.

5 inç büyüklüğünde HD ekrana sahip olan cihaz, donanımsal olarak 64 bit destekleyen Snapdragon 410 işlemci kullanıyor. Adreno 306 grafik işlemcisi ve 1 GB RAM gibi özelliklere sahip cihaz, Android 4.4.4 KitKat işletim sistemini kullanıyor. 13 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın bulunduğu cihazda selfie için 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya yer verilmiş.

Qualcomm'un Battery Guru yazılımı ile pil tasarruf modu bulunan telefon aynı zamanda 4G destekliyor. Hareketle kontrol gibi günlük kullanımı kolaylaştıran detaylara yer verilen telefonun altın, titanyum gri ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcut. Oldukça iddialı bir fiyata sahip olan Avea inTouch 4'ün fiyatı ise sadece 619 TL.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...