Atılan tweetler artık başınızı ağrıtmayacak: Twitter 'düzenleme' butonunu getiriyor

Düzenleyen:
Atılan tweetler artık başınızı ağrıtmayacak: Twitter 'düzenleme' butonunu getiriyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya devi Twitter, pek çok kullanıcının uzun zamandır beklediği tweet düzenleme butonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. ABD merkezli platform resmi bir açıklama yaparak yeni seçeneğin geleceğini duyurdu.

Twitter, resmi hesabı üzerinden bir

atarak, tweet düzenleme butonu üzerinde çalıştığını doğruladı. Uzun zamandır kullanıcıların beklediği özellik için daha önce şirketin kurucusu Jack Dorsey de açıklama yapmıştı. Dorsey, tweet düzenleme seçeneği üzerinde çalıştıklarını belirterek, "İnsanlar yaptıkları hataları hızlı bir şekilde düzeltmek istiyor" dedi. 

1 Nisanda atılan tweetin şaka olup olmadığı merak edilirken, Twitter'ın paylaşımı 953 binden fazla beğeni aldı.

TWİTTER, ORTAK TWEETLERİ GETİRİYOR

Popüler sosyal medya ağı, son dönemlerde yeni özellikler ve güncellemeler ile gündeme sık sık geliyor. Geçtiğimiz günlerde, uygulamayı daha çok profesyonel olarak kullanmak isteyenlerin tercih ettiği TweetDeck'in ücretli olacağına yönelik haberler çıktı. Güvenlik araştırmacısı Jane Manchun Wong, Twitter'da yeni bir kayıt sayfası keşfettiğini göstererek, TweetDeck'in ücretli abonelik sistemi Twitter Blue'ya geçebileceğini aktardı. Ayda 2,99 dolar Twitter Blue abonelik ücreti ile kullanıcılar bazı farklı özelliklere erişmekte.  

Bir diğer yeni gelişme ise, ortak tweet özelliği. Instagram'daki ortak paylaşımlara benzer şekilde platform, iki farklı hesaptan aynı tweeti yazarak paylaşma seçeneğini sunmaya hazırlanıyor. Henüz geliştirilme aşamasındaki bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı ya da sunulup sunulmayacağı netlik kazanmadı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...