ASUS'tan ikisi bir arada: Öğrencilere özel dizüstü

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
ASUS'tan ikisi bir arada: Öğrencilere özel dizüstü

TEKNOLOJİ Haberleri  / HABER MERKEZİ

ASUS, özellikle K12 düzeyindeki öğrencilerin kullanımına uygun, dünyanın ilk ikisi bir arada (bilgisayar hem de tablet) dizüstü bilgisayarı BR1402 serisini tanıttı.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Öğrencilerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan ASUS'un yeni dizüstü bilgisayarı sertifikalı düşük mavi ışık emisyonu, hızlı bağlantısı ve 1 TB’a kadar SSD genişletilebilir depolamaya sahip ekranıyla dikkat çekiyor. 180 derece yatay ve 360 derece döndürülebilir ekranıyla gelişmiş askerî MIL-STD-810H dayanıklılık standartlarını karşılayacak şekilde üretilen dizüstü bilgisayar, darbelere dayanacak şekilde donatıldı. Dayanıklı klavyesi ise 400 cc’ye kadar sıvı dökülmeleriyle zarar görmeden başa çıkabiliyor. BR1402F modelinin döndürülebilir ekranı ise sınıf ortamlarında çizilmelere karşı ek koruma sağlıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...