Assassin's Creed 4 Black Flag'ten en gerçekçi efektler

Assassin's Creed 4 Black Flag'ten en gerçekçi efektler

TEKNOLOJİ Haberleri

PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için geliştirilen, Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Black Flag için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.

Yayınlanan videoda, Assassin's Creed 4 Black Flag'ta ki açık dünyada neler yapabileceğimiz, ne türden tehlikeler ile karşılaşabileceğimiz gibi detaylara yerverilmiş.Örneğin bir korsan kasabasında kendi halimizde yürürken, başka korsanların sataşmalarına maruz kalabileceğiz. ya da denizin dibinde gemimizi geliştirmek için para bulma peşinde koşarken aniden yırtıcı bir deniz hayvanının saldırısına uğrayabileceğiz.Ubisoft, Black Flag'te son derece gerçekçi, yaşayan bir dünyayı oyun severlere sunmak istese de, yayınlanan videolarda göründüğü kadarıyla çevremizdeki bazı insanlar robotik davranışlarını, serinin diğer oyunlarındaolduğu gibi Black Flag'ta da sürdürmeye devam edecekler gibi duruyor.(uzmanabi.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...