Askerler için geliştirildi: Samsung Galaxy S23 Tactical Edition tanıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Sammobile
- Güncelleme:
Askerler için geliştirildi: Samsung Galaxy S23 Tactical Edition tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Sammobile

Samsung, Galaxy S23 serisi içinde yer alan ve sadece askerler için geliştirilen Galaxy S23 Tactical Edition modelini tanıttı. Samsung, yeni akıllı telefonunu zorlu şartlarda kullanılması için özel olarak geliştirdi. Peki, Samsung Galaxy S23 Tactical Edition'un diğer telefonlardan farklı özellikleri ne? İşte cevabı.

Samsung, zorlu koşullara karşı için dayanıklı Galaxy S23 Tactial Edition modelini tanıttı. Galaxy S23 Tactial Edition sadece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki askerler ve resmi müdahele ekipleri için geliştirildi. Yeni tanıtılan Galaxy S23 Tactial Edition, diğer akıllı telefonlardan farklı olarak dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor.

SAMSUNG GALAXY S23 TACTICAL EDITION ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy S23 Tactical Edition modelinde klasik akıllı telefonlardan farklı olarak bir 'Gizlilik Modu' bulunuyor. Gizlilik Modu adından da belli olduğu gibi askerlerin ya da resmi müdahele ekiplerinin 4G bağlantısını devre dışı bırakmasını sağlıyor. Samsung Galaxy S23 Tactical Edition kullanıcıları, Gizlilik Modu sayesinde şebeke dışı iletişimi etkinleştiriyor.

Söz konusu özellikler dışında Samsung Galaxy S23 Tactical Edition, güvenlik çerçevesi Knox üzerine ek bir güvenlik katmanı ekliyor. Hypervisor aygıt yöneticisi de sunan telefon, AT&T’nin acil müdahale ekiplerine yönelik Amerika'nın kablosuz ağı FirstNet’e bağlanabiliyor ve MIL-STD-810H sertifikasıyla zorlu koşullara karşı dayanıklı olduğunu ortaya koyuyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Samsung Galaxy S23 Tactical Edition, standart Galaxy S23 ile aynı teknik özellikleri barındırıyor. Tasarım olarak ise tek farkı Galaxy S23 modeline göre daha sert bir kasaya sahip olması. Fiyatının ne kadar olduğu ise bilinmiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...