Apple'ın takip sistemi tüm iPhone'lara geldi

Apple'ın takip sistemi tüm iPhone'lara geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Kişilerin arkadaşlarının konumlarını anı anına harita üzerinden görmelerini sağlayan 'Arkadaş bul' uygulaması yerleşik olarak iPhone ve iPad'lere geldi

Apple merakla beklenen yeni işletim sistemi iOS 9'u kullanıma sundu.'iPhone'u bul', 'Arkadaş bul', ve 'Wallet' gibi daha önce ayrı olarak kurulabilen uygulamalar, iOS 9 ile birlikte yerleşik olarak iPhone'lara geldi. IOS 9'un yüklenmesi ile birlikte otomatik olarak cihaza entegre olan uygulama silinemiyor.
Apple'ın bir süredir kullanımda olan bu uygulaması sayesinde Uygulamada arkadaşlarımızın konumlarını görebiliyorsunuz. Bu uygulama üzerinden kişileri görmek için Apple'ın benzer özelliği Game Center'da olduğu gibi arkadaş eklemeniz ve bu kişilerin bu konuda onayını almamız gerekiyor.
Karşı taraftan gerekli onayı aldıktan sonra, arkadaşınızın konumunu görebiliyor aynı şekilde onay verdiğiniz kişiler de sizi harita üzerinden görebiliyor. 


iOS 9'u destekleyen Apple ürünleri şöyle: 


iPhone 4s 
iPhone 5 
iPhone 5c 
iPhone 5s 
iPhone 6 
iPhone 6 Plus 
iPad 
iPad Air 2 
iPad Air 
iPad 2 
3. jenerasyon iPad 
4. jenerasyon iPad 
iPad mini 3 
iPad mini 2 
iPad mini 
iPod modellerinden, 
5. jenerasyon iPod touch

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...