Apple'ın sevilen özelliği Android'ler için geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple'ın sevilen özelliği Android'ler için geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple ürünleri arasındaki ekosistem özelliği, şirketin firmanın satışlarını büyük oranda artırıyor. Fakat Android kullanıcıları için aynı durum geçerli değil. Google'ın yeni geliştirdiği özellik, Android cihazlar için ekosistem sorununu çözecek.

Gsmarena tarafından bugün yayınlanan habere göre Google, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Yeni özellik, aynı hesaba bağlı olan Android cihazlar arasında bağlantı sağlayacak. Test edilen yeni özellik sayesinde Android kullanıcıları, birçok farklı özelliği aynı hesap üzerinden kontrol edebilecek. 

Tüm Android cihazların aynı Google hesabına bağlı olması kullanıcıların, farklı cihazlarla her an internet üzerinden arama yapmasını ya da bağlantı kurması gibi özellikleri sağlayacak.

YENİ ANDROID ÖZELLİĞİ, CİHAZLARI SENKRONİZE ETMEYİ KOLAYLAŞTIRACAK

Tüm Android cihazların tek bir Google hesabına bağlı olması kullanıcıların, İnternet Paylaşımı ve Aramalar için Cihazlar Arasında Geçiş Yap özelliklerini kullanmasını sağlayacak. 

https://twitter.com/MishaalRahman/status/1689713395057004544

Söz konusu özellik için Google tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat teknoloji analisti Mishaal Rahman, "Cihazınızı Bağlayın" özelliğine ulaşmak için şu adımları takip etmek gerektiğini belirtiyor:

  • Ayarlar
  • Google
  • Cihazlar ve Paylaşım 

Google'ın test ettiği yeni Android özelliği, Apple'ın ekosistem özelliğiyle benzerlik gösteriyor. Apple ürünleri arasında kurulan bağlantı cihazlar arasında bağlantı kurarak ekosistem oluşturmayı sağlıyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Gsmarena'nın haberinde görülen Çağrı Değiştirme özelliği, farklı Android telefonlarda da çalışacak. Fakat Apple bu özelliğin başka bir iPhone'da çalışmasına izin vermiyor. Yalnızca iPad, Mac, ve MacBook'lar ile sınırlandırılıyor.

(Kaynak: Gsmarena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...