Apple'dan iddialı açıklama: iPhone 15 Pro Max en iyi oyun konsolu olacak!

Düzenleyen: / Kaynak: 9To5Mac
- Güncelleme:
Apple'dan iddialı açıklama: iPhone 15 Pro Max en iyi oyun konsolu olacak!

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9To5Mac

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Firma, yeni seride yer alan amiral gemisi modellerinde A17 Bionic işlemcisine yer verdi. İşlemciden hareketle Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelinin en iyi oyun konsolu olacağını belirtiyor.

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini tanıttı. Apple, yeni seriden klasik modeller olan iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinde A16 Bionic; amiral gemisi modelleri olan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde de A17 Bionic işlemcisine yer verdi.

Teknoloji devi firmanın yaptığı tanıtımdan günler sonra yeni telefon modelleriyle ilgili röportaj yaptı. Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max için iddialı açıklamalarda bulundu.

IPHONE 15 PRO VE IPHONE 15 PRO MAX EN İYİ OYUN KONSOLU OLACAK

Apple, etkinlikten günler sonra yeni telefon modelleriyle ilgili röportaj yaptı. Teknoloji devi, A17 Bionic işlemcisini odak noktası haline getirerek iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin 'en iyi oyun konsolu' olacağını açıkladı.

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre 17 Bionic, yüzde 20'ye kadar daha hızlı GPU performansı sunuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Apple yetkilisi Kaiann Drance ek olarak şu sözleri de dile getirdi:

"Profesyonel performans ve becerileri bir arada sunan iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max, gücünü sektörün ilk 3 nanometre çipi olan A17 Pro’dan alıyor. Apple’ın akıllı telefon çiplerindeki liderliğini devam ettiren A17 Pro, GPU’da yapılan Apple tarihinin en büyük yeniden tasarımını içeriyor ve çipin tamamında iyileştirmeler sunuyor."

IPHONE 15 PRO VE IPHONE 15 PRO MAX HANGİ OYUNLARI ÇALIŞTIRACAK?

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki akıllı telefon modelleri; Resident Evil VillageResident Evil 4 Remake ve Death Stranding oyunlarını sene sonunda çalıştıracak. Assasins Creed Mirage oyununu da gelecek yılın başlarında çalıştıracak.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9To5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...