Apple zam mı yapacak? iPhone 15 lansmanı öncesi Apple Store kapatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Apple zam mı yapacak? iPhone 15 lansmanı öncesi Apple Store kapatıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Apple Store mağazası kapatıldı, teknoloji meraklıları heyecanlandı. iPhone 15 tanıtımı öncesinde online mağazanın kapatılması 'zam mı gelecek' dedikodularına yol açtı.

ABD merkezli teknoloji üreticisi Apple, bugün TSİ 20.00'de düzenleyeceği lansman etkinliği ile yeni ürünlerini tanıtacak. Bu ürünlerin başında ise iPhone 15 serisi geliyor. Ancak iPhone 15'in tanıtımına saatler kala teknoloji devi, Apple Store mağazalarını geçici olarak kapattı. 

Apple'ın online mağazalarını geçici süreyle kapatma kararı 'zam' dedikodularına yol açtı. Zira şirket, Apple Store'da alışverişi durdurduktan sonra yaptığı zamlarla biliniyor. 

Apple zam mı yapacak? iPhone 15 lansmanı öncesi Apple Store kapatıldı

APPLE IPHONE'LARA ZAM YAPACAK MI?

Teknoloji devi Apple'ın zam yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, Türk Lirası'nın ABD Doları karşısındaki değerinin son haftalarda bir nebze de olsa yükselişte olması nedeniyle zam yapılmasının mümkün olmadığı yönünde beklenti var. Çünkü Apple'ın şimdiye kadar yaptığı zamlar genel itibarıyla döviz kurundaki yükselişten kaynaklanıyordu. 

Apple zam mı yapacak? iPhone 15 lansmanı öncesi Apple Store kapatıldı

Bu arada, Apple ABD internet sitesinde de aynı güncelleme bulunuyor. Apple US resmi internet sitesine baktığımızda aynı şekilde 'Be right back / Hemen döneceğiz' uyarısının yazdığını görüyoruz. Bu yüzden, güncellemenin fiyat değişikliğinden ziyade küresel çaplı olarak Apple'ın yeni ürünleri siteye eklemesinden kaynaklandığını tahmin ediyoruz. Elbette, ilerleyen saatlerde fiyatlarda bir değişiklik olup olmadığını göreceğiz. 

Apple, bugün TSİ 20.00'de düzenleyeceği etkinlik ile iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni akıllı telefon ailesinin iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max olmak üzere 4 modelden oluşması bekleniyor. Özellikle Pro modellerinin kamera, ekran ve çerçeve açısından daha üstün özellikler taşıyacağına kesin gözle bakılıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...