Apple yükseltmelere doymuyor: iPhone 15 serisinde şarj hızı da artacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple yükseltmelere doymuyor: iPhone 15 serisinde şarj hızı da artacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Teknoloji devi, yeni serideki modellerin özelliklerinde önemli yükseltmeler yapacak. Bir yükseltme de şarj hızında olacak.

Apple 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride tasarım ve donanım açısından önemli yükseltmeler olacak ve bazı özellikler de iPhone için ilk kez eklenecek. MacRumors tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, iPhone 15 serisindeki modellerin bazılarında şarj hızlarını da yükseltecek.

IPHONE 15 MODELLERİ, 35W'A KADAR ŞARJ HIZINI DESTEKLEYECEK

MacRumors tarafından yayınlanan habere göre Lightning'den USB-C bağlantı noktasında geçişle birlikte iPhone 15 modellerinden bazıları 35W'a kadar daha yüksek şarj hızlarına kavuşabilir.

Söz konusu yükseltmenin sadece iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri için geçerli olacağı tahmin ediliyor. Klasik modellerin ise 27W şarj hızını desteklemesi bekleniyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, iPhone modelleri için 20W+ şarj cihazı öneriyor. Yükseltmenin gerçekleşmesi halinde firma artık MacBook Air modellerinin 30W şarj cihazını da önerecektir.

iPhone 15 serisi şarj hızının dışında başka alanlarda da yükseltmeler alacak. Modellerin tamamında Dinamik Ada olacak. Tasarım olarak da yalnızca Pro modellerde titanyum malzeme kullanılacak. Klasik modellerde ise eskiden de olduğu gibi paslanmaz çelik kullanmaya devam edecek.

Habere konu olan tüm bu yükseltmelerden sonra iPhone 15 serisinin fiyat etiketinin de artacağı tahmin ediliyor. Hatta şirketin bu nedenle üretim miktarını azalttığını iddiaları bile mevcut.

(Kaynak: MacRumors)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...