Apple Watch Series 9 tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Apple Watch Series 9 tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Apple, dün Wonderlust etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte; iPhone 15, Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 yer aldı. Peki, Apple Watch Series 9 teknik özellikleri neler? Apple Watch Series 9 ne kadar? Apple Watch Series 9 kaç TL? İşte cevabı.

Apple, dün gece "Wonderlust" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinliğe iPhone 15 serisi başta olmak üzere Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 modelleri de damga vurdu. Peki, etkinliğin dikkat çeken ürünlerinden Apple Watch Series 9 özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte cevabı.

APPLE WATCH SERIES 9 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Apple Watch Series 9, gücünü S9 işlemcisinden alıyor. Teknoloji devi Apple tarafından yapılan açıklamaya göre Apple Watch Series 9, işlemcisi sayesinde Apple Watch Series 8 modeline göre iki kat daha hızlı çalışıyor.

Akıllı saat; tercihe bağlı olarak 41 mm ve 45 mm boyutlarında iki seçenekle sunuluyor. Ek olarak da 18 saat aralıksız çalışma imkanı sunuyor. Tüm özellikler bununla da sınırlı değil. Apple Watch Series 9 ekranı, 2000 nit kadar parlaklık değerine sahip. Saat nit değeri sayesinde kullanıcılarına adeta ışık saçacak.

Apple Watch Series 9 tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Lacivert, beyaz, gold ve pembe renk seçeneklerine sahip saat, "Double Tap" adı verilen bir fonksiyona da sahip. Söz konusu fonksiyon, kullanıcının baş ve işaret parmağının birbirine dokunmasıyla tercih edilen özelliği aktif ediyor. Özellikler arasında da bir aramayı durdurmak ya da cevaplamak, zamanlayıcı durdurmak ve alarmı ertelemek yer alıyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple Watch Series 9'un çerçevesi alüminyum; bataryası da yüzde 100 geri dönüştürülmüş kobalt malzeme içeriyor.

APPLE WATCH SERIES 9 FİYATI NE KADAR?

  • Apple Watch Series 9 - Alüminyum (41mm): 14.999 TL başlangıç fiyatı
  • Apple Watch Series 9 - Alüminyum (45mm): 15.999 TL başlangıç fiyatı
  • Apple Watch Series 9 - Paslanmaz Çelik (41mm): 33.499 TL başlangıç fiyatı
  • Apple Watch Series 9 - Paslanmaz Çelik (45mm): 34.999 TL başlangıç fiyatı

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...