Apple Vision Pro'nun ortaya çıkan özelliği, cihazı uygun fiyatlı hale getiriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple Vision Pro'nun ortaya çıkan özelliği, cihazı uygun fiyatlı hale getiriyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, WWDC 2023'te ilk sanal gerçeklik gözlüğü Vision Pro'yu tanıttı. Cihazın pazara çıkmasına daha bir yıl varken ortaya çıkan yeni özelliği dikkat çekti. Misafir Modu adındaki özellik, Vision Pro'yu uygun fiyatlı hale getiriyor.

Apple Vision Pro tanıtıldıktan sonra teknik özellikleri dışında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da dikkat çekti. Hatta ürünün yüksek fiyat etiketi nedeniyle herkese hitap etmek için geliştirilmediği iddiası bile ortaya atıldı. Fakat bugün Gizmochina tarafından yayınlanan habere göre Vision Pro'nun Misafir Modu adlı özelliği, cihazı uygun fiyatlı hale getiriyor.

APPLE VISION PRO'NUN MİSAFİR MODU, VERİLERE ERİŞİM ENGELİ GETİRİYOR

Apple Vision Pro'nun Misafir Modu, cihazın sahibi dışında olan kişilerin cihazda kayıtlı olan kişisel bilgilere erişmeden kullanmasını sağlıyor. Vision Pro'ya sahip olmayan kişiler, Misafir Modu sayesinde kişisel bilgilere erişmeden cihazı deneyebilecekler.

Misafir Modu bunun dışında ayrıca birden fazla kullanıcının da Vision Pro'yu kullanmasını sağlayacak. Bu sayede Vision Pro'yu satın almak fakat fiyatını yüksek bulan kişiler, ortak olarak satın alıp Misafir Modu sayesinde de ortak kullanabilirler.

Vision Pro'nun Misafir Modu dışında ayrıca Görsel Arama özelliği de alıcıların kullanım deneyimini üst seviyeye çıkaracak. Vision Pro kullanıcıları, Görsel Arama ile herhangi bir nesneyi ya da metni tarayarak web üzerinden anlık bilgi edinebilecek.

Görsel Arama ek olarak herhangi bir metnin kolayca kopyala yapıştır yapılmasına da yardımcı olacak. Böylece sanal gerçeklik gözlüğü, kullanıcısının gerçek dünya ve sanal dünya arasındaki işlerini kolayca yapmasına olanak tanıyacak.

(Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...