Apple o ürünleri geri çağırıyor

Apple o ürünleri geri çağırıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple Beats Pill XL hoparlörleri kendi isteğiyle geri çağırdığını ve müşterilere para iadesi yapacağını duyurdu.

Apple, nadir durumlarda olsa bile Beats Pill XL bataryasının aşırı ısınıp yangın riski oluşturabileceğini bildirdi. nbsp; Yapılan açıklamada, Beats Pill XL isimli wireless hoparlör modelinin bataryasında yaşanan ısınma problemi nedeniyle binlerce cihazın Apple tarafından geri çağrılacağı duyuruldu. Bu geri çağırma diğer Beats veya Apple ürünlerini etkilemiyor. Apple, müşterilerinden Beats Pill XL hoparlörlerini kullanmayı bırakmalarını istedi. Beats Pill XL hoparlörlerini kullanan müşterilerin, ürünlerini Apple'a nasıl geri iade edecekleri ve 875 TL tutarındaki elektronik geri ödemelerini nasıl alacakları hakkında detaylı bilgi almak için http://www.apple.com/tr/support/beats-pillxl-recall/ sitesini ziyaret etmeleri gerekiyor.

Beats Pill XL, hoparlör ızgarası üzerindeki "b" logosu ve kulp üzerindeki "beats pill XL" yazısı ile tespit edilebilir. nbsp; Ürün siyah, metalik mavi, pembe, titanyum ve beyaz olmak üzere 5 renkte satışa sunulmuştu. ABD'de 220 bin, Kanada'da ise 11 bin Beats Pill XL'i geri çağırma kararı alan Apple'ın ABD ve Kanada dışındaki bölgelerde benzer sorunlar yaşayan kullanıcılar için aynı politikayı izleyip izlemeyeceği hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

Apple, 2006 yılında kurulan Beats Electronics'i 2013 yılında 1,5 milyar dolar karşılığında bünyesine katmış, bu satın almanın ardından Beats Pill XL ve benzer müzik odaklı ürünler Apple bünyesinde üretilmeye başlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...