Apple ilk defa zam yaptı! Apple Music ve TV+ fiyatları arttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple ilk defa zam yaptı! Apple Music ve TV+ fiyatları arttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji devi Apple, müzik uygulaması Apple Music’e ve internet TV ağı Apple TV+’a zam yaptı. Apple’ın zam yapmasının gerekçesi ise ABD’de lisans maliyetlerinin artması.

ABD merkezli Apple, ilk defa Apple Music ve Apple TV+ hizmetlerinin fiyatlarını artırdı. Zam kararı şirket tarafından duyuruldu. Apple, ABD’de artan lisans maliyetlerini gerekçe göstererek fiyat artırımına gittiklerini açıkladı. 
Teknoloji devi Apple, Apple Music ve TV+’ın yanı sıra Apple One paketlerine de zam yaptı.

APPLE MUSİC FİYATI KAÇ TL?

Bu arada teknoloji şirketi, Apple Music’in aylık fiyatını 9,99 dolardan 10,99 dolara çıkardı. Bu fiyatıyla Apple Music, Spotify ve Amazon’un müzik uygulamasından da daha pahalı hale geldi.

Apple TV+’ın fiyatı ise zam sonrası 4,99 dolardan 6,99 dolara çıktı. 6,99 dolarlık fiyatıyla Apple TV+ halen Netflix gibi rakip internet TV ağlarından daha düşük bir fiyata sahip.

Apple One paketinin fiyatını 2 dolar artıran Apple, 16,95 dolara çıkardığını duyurdu.

Bu arada, teknoloji devi Apple, şirket satışlarının neredeyse dörtte birini oluşturan hizmetlerden daha fazla gelir elde etmeyi amaçladığını daha önce de belirtmişti.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...