Apple lansmanına saatler kala beklenen iPhone özelliği sızdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Apple lansmanına saatler kala beklenen iPhone özelliği sızdı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

iPhone 15 modellerinde fark oluşturacak bir yenilik daha sızdırıldı. Dünyanın en büyük telefon kılıfı üreticilerinden Spigen, yeni iPhone modellerinde merakla beklenen bir eylem tuşunun olacağını söylüyor.

Apple'ın bugün düzenleyeceği 'Wonderlust' lansman etkinliğinde iPhone 15 serisini göreceğiz. Teknoloji devi, iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinde önemli bir değişiklik yapacak. Telefon kılıfı üreticisi Spigen'in X (Twitter) hesabında yayınladığı bir görsele göre, iPhone 15'in yeni eylem tuşu özelliği sızdırıldı.

Söz konusu paylaşıma göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin yan tarafında sessiz düğmesi yerine bir 'eylem' düğmesi yer alacak. Görüntüye baktığımızda, iPhone'da sessize alma anahtarının yerine ses seviyesi ayar düğmesinin üzerinde üçüncü bir düğme görünüyor. 

https://twitter.com/SpigenWorld/status/1701219179217424525

Bu noktada, özelliğin farkını açıklayalım. Spigen’in ürettiği önceki iPhone kılıflarında zil/sessiz anahtarı için bir delik olurdu. Fotoğrafa baktığımızda ise sessize alma anahtarı için bir delik olmadığı görünüyor. Yani bu düğmenin de ses tuşları gibi bir eylem düğmesine dönüştürüldüğünü anlıyoruz. 

Öte yandan, yeni özelliğin yani eylem tuşunun sadece Pro ve Pro Max modellerine geleceği söyleniyor. Bunun nedeni ise, elbette, Apple'ın Pro ve standart modeller arasında farklar oluşturmak diyebiliriz. 

APPLE 2023 LANSMANI İÇİN NEFESLER TUTULDU

Apple'ın Eylül 2023 tanıtım etkinliği bugün Türkiye Saati İle 20.00'de başlayacak. Teknoloji devi, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinden oluşan yeni akıllı telefon serisini tanıtacak. iPhone modellerinin yanı sıra Apple'ın yeni bir bilgisayar, tablet, akıllı saat de tanıtması bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...