Apple, iPhone ile çekilen en iyi 10 fotoğrafı yayınladı: Bakmaya doyamacaksınız!

Düzenleyen:
Apple, iPhone ile çekilen en iyi 10 fotoğrafı yayınladı: Bakmaya doyamacaksınız!

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, iPhone 13 Pro ve Pro Max’te bulunan Makro fotoğraf moduyla çekilmiş en güzel 10 fotoğrafı yayınladı. Özellikle doğaya odaklanan fotoğraflar, gerçekten pek çoğumuzun Instagram’da yayınladığı fotoğrafları utandıracak türden.

Ocak ayında duyurulan yarışmaya binlerce iPhone sahibi katıldı. Sonunda Apple, ilk ‘Shot on iPhone Macro Challenge’ yarışmasının 10 kazananı açıkladı. Apple tarafından özenle seçilen bir uluslararası jüri heyeti örümcek ağı üzerindeki su damlalarını gösteren fotoğraftan, bir köpeğin tüyleri üzerindeki kar tanelerine kadar onlarca ayrıntı fotoğrafı dikkatle inceledi.

İlk 10 kazanan ABD, Çin, Macaristan, Hindistan, İtalya, İspanya ve Tayland'dan yarışmaya katıldı. En iyi fotoğraflar, çıplak gözle görülemeyecek kadar küçük ayrıntıları ortaya çıkarıyordu. Kazanan fotoğrafların tümü, Apple'ın Instagram hesabı Apple.com'da ve dünyanın çeşitli şehirlerindeki reklam panolarında gösterilecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...