Apple, iPhone 15 özelliğini AirPods modellerine de getirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Android Authority
- Güncelleme:
Apple, iPhone 15 özelliğini AirPods modellerine de getirecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Authority

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek etkinlikte iPhone 15 serisi başta olmak üzere birçok yeni ürün tanıtacak. Firma, iPhone 15 serisine bazı özellikleri ilk kez ekleyecek. Bugün ortaya çıkan haberlere göre iPhone 15 serisine ilk kez eklenecek özelliklerden biri, yeni çıkacak AirPods modellerine de gelecek.

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek etkinlikte iPhone 15 serisini ve yeni akıllı saat modellerini tanıtacak. Apple, yeni seride yer alacak telefon modellerinde Lightning'den USB-C bağlantı noktasına geçiş yapacak. Android Authority tarafından bugün yayınlanan habere göre yeni tanıtılacak AirPods modelleri de iPhone 15 serisiyle uyumlu hale gelecek.

AIRPODS MODELLERİ, USB-C BAĞLANTI NOKTASINA SAHİP OLACAK

Android Authority tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, yeni tanıtacak AirPods modellerinde de Lightning'den USB-C bağlantı noktasına geçiş yapacak. Kaynak tarafından belirtilene göre firmanın bunu yapmasındaki en büyük neden, akıllı telefonlar ve kablosuz kulaklıkları uyumlu hale getirmek.

Söz konusu iddia, ünlü Apple analisti Mark Gurman tarafından ortaya atıldı. Kıdemli analist tarafından yapılan açıklama, iddiaları güçlendirdi. Kıdemli bir diğer Apple analisti Ming- Chi Kuo da kısa süre önce yaptığı açıklamalarda AirPods 2 Pro modelinin USB-C bağlantı noktasıyla geleceğini belirtmişti.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, 12 Eylül'de yapılacak etkinlikte iPhone 15 serisi ve AirPods 2 Pro dışında ek olarak Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 modellerinin de tanıtacak. Teknoloji devi firmanin bilgisayar ve tablet alanında herhangi bir sürpriz yapacağı ise tahmin edilmiyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...