Apple hayal kırıklığına uğrattı: iPhone SE tanıtıldı

Düzenleyen:
Apple hayal kırıklığına uğrattı: iPhone SE tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji devi Apple, bahar dönemi tanıtım etkinliğini gerçekleştirdi. Merakla beklenen uygun fiyatlı iPhone SE 3 (2022) sonunda geliyor.

ABD'li teknoloji üreticisi Apple, iPhone model akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, düzenlediği etkinlikte iPhone SE 3. nesil telefonu tanıttı. 2016 ve 2020'de piyasaya sürülen SE modellerden tasarım yönünden farklı görünmeyen bu cihaz, 5G bağlantı teknolojisine sahip. Bu üçüncü nesil SE, iPhone 13 serisinde de yer alan Apple'ın kendi A15 Bionic işlemcisi tarafından çalışıyor. 

Böylece 'uygun fiyatlı iPhone' olarak da tanımlanan SE modellere bir yenisi daha eklenmiş oldu. 2022 iPhone SE, 4,7 inç ekrana ve kalın çerçeveli tasarıma sahip. Fiyata gelecek olursak, 429 dolardan satışa çıkacağını belirtelim. 3. nesil iPhone SE de önceki modelleri gibi tek kameralı. Arka panelde 12 Megapiksellik bir ana kamera bulunuyor. Ancak önceki SE modellerinden farklı olarak A15 yonga seti tarafından desteklenmesi, pil ömrünü önemli ölçüde uzatıyor. 

Ayrıca iPhone SE (2022) IP67 derecesine sahip yani suya dayanıklı. Bunun dışında, Touch ID sensörü (parmak izi okuyucu) bulunduğunu ama FaceID olmadığını açıklayalım. 18 Mart günü iPhone SE piyasaya sürülecek. Kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile sunulacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...