Apple farklı bir cihaz üstünde çalışıyor

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Apple farklı bir cihaz üstünde çalışıyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Cupertino'lu şirket hakkındaki iddialar yeniden alevlendi.

Financial Times tarafından yayınlanan taze rapora göre Apple, Doug Bowman'ı işe aldı. Bowman, sanal gerçeklik kısaca VR konusunda üst düzey uzmanlardan birisi. Bir süre öncesine kadar da Virginia Teknoloji Fakültesi'nde Bilgisayar Bilimi Profesörü görevindeydi.

Doug Bowman geçmişte Microsoft HoloLens ve Walt Disney için bazı çalışmalarda bulundu. Birçok ödül aldı. Arttırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik konusunda en iyilerden biri olarak gösteriliyor. Tabii ki böyle önemli bir ismin Apple'a katılması dedikoduları iyice alevlendirdi. Şirket zaten yılda birkaç tane VR ve AR patenti alıyor, ama eski tarihli bazı raporlarda Apple'ın sanal gerçeklik işini biraz ağırdan aldığı belirtilmişti. Şimdi ise işler değişti ve Apple vitesi yükseltti. Zaten Financial Times'ın raporunda Apple'ın son 6 ay içinde VR'a karşı olan ilgisinin değiştiği belirtiliyor.

Bazı endüstri gözlemcileri Apple'ın son derece gelişmiş araç içi sistemlerden, Oculus Rift tarzında gözlüklere kadar birçok cihaz üstünde çalıştığını söylüyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...