Apple Car heyecanı... Porsche ile ilk temas

Düzenleyen:
Apple Car heyecanı... Porsche ile ilk temas

TEKNOLOJİ Haberleri

Alman otomobil üreticisi Porsche, ABD'lli teknoloji devi Apple ile ortak projelere imza atacaklarını açıkladı. İki şirketin, uzun süredir çeşitli iddialara konu olan 'Apple Car' için anlaşma yaptıkları söyleniyor.

Porsche CEO'su Oliver Blume, şirketin Apple ile heyecan verici ortak projeleri tartıştığını ancak şu anda gelecekteki projelere ilişkin kesin kararlar almak için çok erken olduğunu açıkladı. Blume'ın açıklamasının ne anlama geldiği tam olarak anlaşılmazken, Apple'ın uzun süredir konuşulan elektrikli araç projesiyle ilgili olabileceği düşünülüyor.

Blume, Porsche ve Apple'ın geleneksel olarak yakın işbirliği içinde olduğunu vurguladı. Porsche yöneticilerinin Apple ile ortak projeleri görüşmek üzere geçtiğimiz yılın sonlarında Amerika Birleşik Devletleri'ne gittiğini söyledi.

Porsche CEO'su, "Zaten Apple CarPlay'e sahibiz, bunu genişleteceğiz" dedi. Porsche, araç içi sesli asistanı için son yıllarda Apple ile sıkı bir şekilde çalışıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...