Apple, Avrupa Birliğine karşı geliyor: Apps by Apple kullanıma sunuldu

Düzenleyen: / Kaynak: 9To5Mac
- Güncelleme:
Apple, Avrupa Birliğine karşı geliyor: Apps by Apple kullanıma sunuldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9To5Mac

Apple, kendi cihazlarının uygulamalarını tanıtmak için Apps by Apple adından yeni bir web sitesi oluşturdu. Firma, web sitesi üzerinden tüm teknolojik ürünlerinde yer alan uygulamalar hakkında bilgi verecek.

Apple, bugün iPhone, iPad, Mac, Apple Watch ve Apple Tv olmak üzere tüm teknolojik ürünlerinde yer alan uygulamaları tanıtmak için "Apps by Apple" adında bir web sitesi oluşturdu. Apple, Apps by Apple ile teknolojik ürünlerine sahip olan kişilere uygulamalarından nasıl daha iyi yararlanabileceğini gösterecek.

APPS BY APPLE, KILAVUZ GÖREVİ GÖRECEK

9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, Apps by Apple ile kullanıcılarına teknolojik ürünlerinin uygulama ve özelliklerini anlatacak.

Apple, Avrupa Birliğine karşı geliyor: Apps by Apple kullanıma sunuldu

Firma, yeni web sitesinde uygulamalarını çeşitli sınıflara ayırarak anlattı. Apple tarafından yapılan sınırlandırma ise şu şekilde: 

  • İletişim: "Bağlantıda kalmanızı sağlayacak uygulamalar." 
  • Kreatiflik: “Profesyoneller ve tutkulu oluşturucular için araçlar.” 
  • Verimlilik: “Sanat eserinizi yapmak için ihtiyacınız olan tek şey.” 
  • Keşif: "Dünyayı keşfedin ve içinde kolaylıkla gezinin." 
  • Eğlence ve Ev: "İzlemenin, okumanın, dinlemenin ve dinlenmenin harika yolları." 
  • Sağlık ve Fitness: “Zihniniz ve bedeniniz için sağlıklı yaşam.”

Apple, Apps by Apple üzerinden ek olarak Siri, iCloud, CarPlay ve Devamlılık gibi devamlı uygulamalar için de "Özellikler" başlığı altında hizmet verecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, söz konusu web sitesini bir yandan da Avrupa Birliği'ne karşı kurdu. Çünkü Avrupa Birliği, Apple'ın iPhone'u üçüncü taraf uygulama mağazalarına ve yan yüklemelere açmasını istiyor. Apple ise cihazlarının güvenliğini korumak için bu isteği tamamen reddediyor. Firma, Avrupa Birliği kararına karşı kendi uygulamalarını tanıtıyor ve kullanıcılarını App Store kullanmaya teşvik ediyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9To5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...