Apple AirTag katili Samsung Galaxy SmartTag 2 çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Samsung
- Güncelleme:
Apple AirTag katili Samsung Galaxy SmartTag 2 çıktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Samsung

Samsung, Apple'ın AirTag cihazına rakip olarak geliştirilen Galaxy SmartTag 2 takip cihazını hayranlarına tanıttı.

Samsung dün gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde Galaxy S23 FE akıllı telefon modelini, Galaxy Tab S9 FE serisi tabletlerini ve Galaxy Buds FE kablosuz kulaklığını piyasaya tanıttı. Bugün ise şirket, sürpriz bir şekilde başka bir ürünle daha karşımıza çıktı. Samsung'un yenilenen takip cihazı Galaxy SmartTag 2 duyuruldu.

GALAXY SMARTTAG 2 İKİ KAT DAHA YÜKSEK PİL SUNUYOR

Samsung Galaxy SmartTag 2, bir önceki nesle göre çok daha yüksek bir verimlilik vaat ediyor. Konumlandırma doğruluğu konusunda önemli bir iyileştirme sağlandığı belirtilen cihaz, aynı zamanda pil gücü konusunda da selefini ikiye katlıyor.

Apple AirTag rakibi yeni takip cihazı, pek çok ilgi çekici yenilik barındırıyor. Bunlardan biri de kullanıcıların yer bulucuya bağlı bir mesaj oluşturabildiği Kayıp modu olarak karşımıza çıkıyor. SmartTag'inizi kaybettiğinizde ürün biri tarafından bulunursa, yeni özellik sayesinde etiketi tarayarak sahibinin iletişim numarasına ulaşım sağlayabilir.

Apple AirTag katili Samsung Galaxy SmartTag 2 çıktı!

Pusula Görünümü, okları ve eşyaya olan mesafeyi gerçek zamanlı olarak göstererek, insanların eşyalarını daha kesin bir şekilde bulmalarına yardımcı olmayı vaat ediyor. Bu fonksiyon, Apple'ın AirTag cihazında halihazırda sunulana benzer Ultra Geniş Bant (UWB) teknolojisi sayesinde çalışıyor.

Galaxy SmartTag 2 ayrıca yeni bir enerji tasarrufu modu sayesinde 700 güne kadar pil imkanı sunuyor. Önceki nesilde bu oran, iki kat daha düşük görünüyor. Normal mod ile de 500 gün boyunca performansa ulaşılabiliyor.

IP67 ile suya ve toza karşı dayanıklı olduğu vurgulanan takip cihazı, UWB'nin dışında Bluetooth Low Energy (BLE) bağlantısını da destekliyor. Öte yandan şirket, yazılım tarafını da güncelleyerek akıllı telefonla daha hızlı erişim için otomatik kısayollar sunuyor. Uygulamanın arayüzü ise daha sezgisel bir tasarıma bürünüyor.

FİYATI BELLİ OLDU

Samsung Galaxy SmartTag 2, 11 Ekim tarihinde küresel olarak piyasaya çıkacak. Cihazın ABD fiyatı 29,99 dolar olarak açıklandı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Samsung
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...