Android WhatsApp tasarımı baştan sona değişiyor! İşte yeni görünüm

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Android WhatsApp tasarımı baştan sona değişiyor! İşte yeni görünüm

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp tasarımını baştan sona değiştiriyor. Anlık mesajlaşma uygulaması, yeni tasarımla birlikte Material You 3 ile daha uyumlu hale gelecek.

WABetaInfo tarafından bugün yayınlanan habere göre WhatsApp'ın tasarım dili baştan sona değişiyor. Anlık mesajlaşma platformu yeni arayüzünde Material You 3 ile daha uyumlu hale gelecek. Yeni tasarım öncekine göre daha modern çizgilerden oluşuyor.

ANDROID WHATSAPP TASARIMI MODERN HALE GELECEK

WhatsApp Android sürümünde Material You 3 ile uyumlu hale gelen uygulama daha modern hale gelecek. Tasarımda dikkat çeken ilk yenilik, alttaki araç çubuğu oldu. Aşağıdaki görselde de göründüğü gibi eski araç çubuğunda Sohbetler, Aramalar, Topluluklar ve Durumlar yer alıyordu. Yeni tasarımda ise sırayla Sohbetler, Durumlar, Topuluklar ve Aramalar bulunacak.

Android WhatsApp tasarımı baştan sona değişiyor! İşte yeni görünüm

Öte yandan Material You 3 uyumlu yeni tasarımda "Yeni Sohbet Oluştur" seçeneği de değişecek. Sol alt kısımda yer alan yeşilin üzerinde beyaz + işaretli simge, yerini yine yeşilin üzerine siyah + işaretli simgeye bırakacak.

Genel olarak uygulamanın yeşil renginde ton farklılıkları da mevcut. Material You 3 uyumlu yeni tasarımda daha koyu ve soluk bir yeşil renk kullanılacak. Yeni tasarım, Android için WhatsApp beta 2.23.15.24 güncellemesinde test ediliyor. Kararlı sürüme ise ne zaman geleceği belli değil.

Öte yandan Android WhatsApp kullanıcılarının bir kısmı test edilen Material You 3 uyumlu yeni tasarımı destekliyor. Diğerleri ise uygulamanın tamamen iOS sürümündeki gibi olması gerektiğini düşünüyor.

(Kaynak: WABetaInfo)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...