Android Gmail kullanıcıları mutlu: Yıllardır beklenen özellik sonunda geldi

Düzenleyen: / Kaynak: TechRadar
- Güncelleme:
Android Gmail kullanıcıları mutlu: Yıllardır beklenen özellik sonunda geldi

TEKNOLOJİ Haberleri  / TechRadar

Google, masaüstü sürümde olan fakat Android Gmail üzerinde bulunmayan bir özelliği sonunda ekledi. Gmail kullanıcıları, yeni özellik sayesinde birden fazla işlemi aynı anda yapabilecek.

Google, Gmail hizmetini güncelledi. Yapılan güncelleme sayesinde Android Gmail, uzun süredir beklenen bir özellik kazandı. Teknoloji devi şirket, sadece masaüstü sürümünde olan 'Tümünü Seç' Gmail özelliğini Android sürüme de getirdiğini duyurdu. Yeni özellikler sayesinde kullanıcılar, toplu işlem yapabilecek.

GMAIL İÇİN TÜMÜNÜ SEÇ ÖZELLİĞİ, YİNE 50 ADET E-POSTA SEÇECEK

TechRadar tarafından bugün yayınlanan habere göre Google, Android Gmail hizmeti için 'Tümünü Seç' özelliğini ekledi. Tümünü Seç özelliği sayesinde kullanıcılar; e-postalarının silme, arşivleme ve başka bir klasöre taşıma gibi işlemlerini toplu halde yapabilecek.

Tümünü Seç özelliği, masaüstü sürümde olduğı gibi Android üzerinde de sadece 50 adet e-posta seçecek. Yani söz konusu özellik, aslında tümünü değil sadece sıralanan ilk 50 adet e-postayı seçecek.

Gmail'in Toplu Seç özelliği, kullanıcıların e-postalarını daha verimli bir şekilde yönetmenlerine destek olacak. Gmail kullanıcıları, yeni özellik sayesinde masaüstünden giriş yapmaya gerek kalmadan mobil üzerinden e-postalarını temizleyecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki yeni özellik, her ne kadar kullanıcıların işine yarayacak olsa da sosyal medya üzerinden oldukça eleştirildi. Çünkü Tümünü Seç seçeneği sadece 50 tane seçiyor ve bu yüzden kullanıcıların oldukça zamanını alıyor. Tümünü Seç'in iOS sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TechRadar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...