Android 4.4 KitKat hayatımıza neler katacak

Android 4.4 KitKat hayatımıza neler katacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Yaklaşık 1 hafta içerisinde Nexus 5 ile beraber tanıtılması planlanan Android 4.4 KitKat, hayatımıza ne gibi değişiklikler getirecek.

LG ve Samsung gibi devlerin anavatanı olan Güney Kore, teknoloji haberlerinin de sızma başkenti oldu diyebiliriz. Kore merkezli ETNews'ın paylaştığı yeni bir haber, KitKat ile ilgili yeni bilgileri gün ışığına çıkardı. Hedef sadece akıllı telefonlar değil! Akıllı telefon pazarında Android 4.3 ile zaten oldukça etkili bir deneyim sunan Google, Android 4.4 KitKat ile yeni pazarlara da girmek istiyor. Bu yüzden yeni sistemin tek odağı akıllı telefonlar olmayacak. Başta akıllı televizyonlar ve Android tabanlı oyun konsolu ile eğlence sistemleri gibi yeni pazarlarda boy göstermesi beklenen Android 4.4 KitKat'ın, özellikle akıllı televizyonlar için yeni bir arayüzle gelmesi bekleniyor. Google TV ve Chromecast'in başarısından etkilenen Google, Miracast teknolojisini çok daha etkili bir şekilde kullanacak. Böylece sadece akıllı TV deneyimi değil, akıllı telefonları Miracast ya da kablo ile televizyona bağladığımızda da yeni bir arayüz karşımıza çıkma ihtimali oldukça yüksek.(shiftdelete)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...