Alan Wake 2'den konsol ve PC'ler için beklenen güncelleme geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Remedy Entertainment
- Güncelleme:
Alan Wake 2'den konsol ve PC'ler için beklenen güncelleme geldi

TEKNOLOJİ Haberleri  / Remedy Entertainment

Remedy Entertainment, kalabalık bir oyuncu kitlesi tarafından ilgiyle oynanan Alan Wake 2 için konsol ve PC'lerde yeni güncelleme sundu.

Kısa süre önce piyasaya çıkan ve eleştirmenlerden tam not almayı başaran Alan Wake 2, PC ve konsollarda yeni bir güncelleme ile karşımıza çıktı. Oyunun farklı alanlarında uygulanan pek çok iyileştirmeye ev sahipliği yapan Update 12 sürümü resmen yayınlandı.

ALAN WAKE 2 UPDATE 12 YAYINLANDI

Yeni Alan Wake 2 güncellemesi PC'nin yanı sıra yeni nesil oyun konsolları PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için de oyunculara sunuldu. Pek çok yeni özellik içeren bu güncellemede, Remedy Entertainment ekibi bazı hata düzeltmeleri ve iyileştirmelere de odaklandı.

Yeni güncelleme can sıkıcı birçok sorunu ortadan kaldırıyor. Bunlar arasında oyunda ilerlemeyi engelleyebilecek, görevleri engelleyebilecek ve dolayısıyla oyuncuların durdurulmasına neden olabilecek hatalar da yer alıyor.

Alan Wake 2'den konsol ve PC'ler için beklenen güncelleme geldi

Bu nedenle büyük yenilikler arasında, yakın zamanda geçişi engelleyebilecek nesnelerin hareket ettirilmesi, belirli durumlarda kontrolleri devre dışı bırakabilecek kayıtlarla ilgili hataların düzeltilmesi ve diğer çeşitli ayarlamalar bulunuyor.

PC SÜRÜMÜNDE PERFORMANS ARTIŞI VAAT EDİLİYOR

Bu düzeltmelerin çoğu crossover olarak geliyor ve oyundaki aşamalar ya da belirli görevleri düzeltmeyi amaçlıyor. Ancak bazı düzeltmeler aynı zamanda PC'de performansı artışı da içeriyor.

Remedy Entertainment ekibi PC'de NVIDIA DLSS Frame Generation'da ortaya çıkan bazı sorunları düzeltilirken, özellikle de PlayStation 5'te kaydedilen bazı kare hızı düşüşlerini de çözüyor.

Genel olarak arayüze, sese, animasyonlara ve grafiklerin çeşitli yönlerine çeşitli düzeltmelerin yanı sıra belirli hata düzeltmeleri karşımıza çıkıyor. Artık şirket, oyuncular için daha kusursuz bir deneyim vaat ediyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Remedy Entertainment
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...