Alan Wake 2 oynanış süresi belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: Polygon
- Güncelleme:
Alan Wake 2 oynanış süresi belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Polygon

Uzun süredir merakla beklenen ve kısa süre önce nihayet piyasaya çıkan Alan Wake 2'nin oynanış süresi ortaya çıktı.

Bright Falls'taki sıra dışı olaylar, baş kahramanın geri dönüşü ve yeni bir kahraman olan polis memuru Saga Anderson'ın olay örgüsüne daha fazla yön vermek üzere katılımıyla Alan Wake 2'de tekrar karşımıza çıkıyor. Ancak pek çok kişi yeni maceraya başlarken ne kadar zaman harcayacaklarını merak ediyor. Zira önceki oyun yaklaşık 11 saatte tamamlanabiliyordu.

Yeni hikayede iki kahramanın yer aldığını bilinirken, yapımcı şirket RemedyEntertainment, hem yeni karakteri tanıtmak hem de yazarın aksiyona dönüş yolunu açmak için daha fazla zaman ayırması gerektiğine karar verdi. Aynı zamanda hayranların zaten bildiği şehir ve Cauldron Lake gibi popüler bölgeleri ziyaret etmek birkaç saat daha sürüyor.

ALAN WAKE 2 OYUNCULARI UZUN BİR MACERAYA DAVET EDİYOR

Alan Wake 2'yi tüm koleksiyon öğelerini ve yükseltmeleri kovalamak zorunda kalmadan bitirmek için, yaklaşık olarak 18 ila 20 saatinizi ayırmanız gerekecek. Bu yaklaşık bir tahmin olarak belirtiliyor. Ayrıca becerinize ve bulmacaları çözmenin ne kadar kolay olduğuna bağlı olarak daha fazla veya daha az zaman alabilir.

Alan Wake 2 oynanış süresi belli oldu!

Macerayı yüzde 100 olarak tamamlamak birkaç saat daha gerekebilir. Bu da tamamlamacılar için yaklaşık 25 ila 30 saat anlamına geliyor. Uzun bir süredir merakla beklenen oyun, dün itibariyle nihayet piyasaya çıktı. Alan Wake 2 oyunu şu anda PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları ile birlikte PC platformunda mevcut.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Polygon
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...