Aksoy, Zyxel’in yeni Genel Müdürü oldu

Düzenleyen:
Aksoy, Zyxel’in yeni Genel  Müdürü oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Ağ teknolojileri alanında faaliyet gösteren Zyxel, Avrupa bölgesindeki yeni yapılanması sonucunda Türkiye genel müdürü olarak Timuçin Aksoy’u göreve getirdi.

Ağ teknolojileri alanında faaliyet gösteren Zyxel, Avrupa bölgesindeki yeni yapılanması sonucunda Türkiye genel müdürü olarak Timuçin Aksoy’u göreve getirdi. Mart ayı itibarıyla operasyonu devralan Aksoy, Zyxel’in Türkiye’deki kanal operasyonunu yöneten ekibe liderlik edecek. Zyxel ailesine katılmaktan gurur duyduğunu kaydeden Timuçin Aksoy “Biz network alanında dünya çapında lider markalardan biriyiz. Faaliyet gösterdiğimiz yerel pazarlarda başta sosyal sorumluluk çalışmaları olmak üzere ülkenin şartlarına özel projeler hayata geçiriyoruz. Bu stratejimizi Türkiye’de de sürdüreceğiz. Özellikle ülkemizde bilgisayar okuryazarlığının artırılması, küçük ve orta dereceli kurumlardan ev kullanıcılarına kadar tüm toplumun internete kolayca bağlanabilmesi için de üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz” dedi.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...