Akıllı telefonlar 'nefes' ile şarj oluyor

Akıllı telefonlar 'nefes' ile şarj oluyor
TEKNOLOJİ Haberleri

İnsnaların elektronik cihazlarını yanlarından ayırmamalarını gören bir kişi tüm cihazlara uyan tek bir sistemle şarj problemini ortadan kaldırdı.

Hayatınızın her alanında kullanabileceğiniz AIRE Maskesi adı verilen bu ürün, maskeyi takan kişinin soluk alıp vermesinden oluşan rüzgar enerjisini elektiriğe çevirip cihazı şarj edebililiyor.Küçük rüzgar tribünlerinden oluşan maske sayesinde hem doğaya zarar vermiyorsunuz hem de her alanda cihazınızı şark edebiliyorsunuz. Buluşun diğer bir özelliği ise kulanıcılarını spor yapmaya sevk etmesi. Düzenli nefes alma egzersizlerini bu maske sayesinde gerçekleştirebilceksiniz. Elektriği kullanmadan cihazınızı şarj etmenize yarayan bu maskeyi dünyanın tek AA pil ile çalışan telefonu olan Spare One dışında tüm markalarda kullanabilceksiniz.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...