Agario Oynayın!

Agario Oynayın!

TEKNOLOJİ Haberleri

İnternet dünyasında her bir gün yeni oyun çıkarken dönemsel olarak popüler oyunlar olmaktadır.

Son dönemlerin en çok oynanan oyunlarından bir tanesi de Agario olmaktadır. Online olarak çok kişili olarak oynanan oyunda amaç, oyundaki en büyük topu oluşturmaktır. Küçük topları yiyerek büyüyebileceğiniz ve diğer oyunculara karşı mücadele edeceğiniz oyunda, kolay bir şekilde topunuzu yönetebilirsiniz.

Agario Nasıl Oynanır?

agario oynamak isteyenlerin oyuna giriş yaptıktan sonra olabildiğince hızlı bir şekilde büyümesi gerekmektedir. Büyüdükçe daha büyük topları da yeme şansı olduğu için oyun ekranındaki en büyük top sizin olmanız gerekmektedir. Böylece sizi kimse yenemeyeceği gibi herkesi siz kolay bir şekildeyenebilirsiniz. Oyunu oynamak isteyen kişilerin fare yardımı ile yönlendirme yapması gerekmektedir. Sizin yönettiğiniz top sürekli hareket ettiği için sadece fare ile gitmesini istediğiniz yere tıklamanız yeterli olacaktır. Böylece kolay bir şekilde yönetim sağlayabileceğiniz gibi bu sırada oyunu da takip etmeniz mümkün olacaktır. Agario 7'den 77'ye her yaştan kişinin oynayabileceği küçük ama eğlenceli oyunlardan bir tanesidir. Üstelik oyunda aynı zamanda sohbet etme şansı da bulunmaktadır. Bu sayede hem oyunu oynayabilir hem de serverdaki diğer oyuncular ile sohbet edebilirsiniz. Siz de eğer bu oyunu bugüne kadar oynamamışsanızhemen oynamaya başlamalısınız.

Oyunda lider tablosu ve sohbet bölümü yer almaktadır. Lider tablosu oyunun sağ köşesinde yer alırken, sohbet bölümü sol alt köşede yer almaktadır. Oyunda ilerledikçe puanınız da artacağı için ilk 10 arasında yer al şansına siz de sahip olabilirsiniz. Sohbet bölümünde yazılanları herhangi bir işlem yapmadan okuyabileceğiniz gibisohbetbölümüne yazmak istediğinizde sohbet ekranına tıklayarak yazmak istediklerinizi yazmanız yeterli olacaktır.

Agario oyununun popüler hale gelmesi ile birlikte pek çok özel server da açılmış durumdadır. Bu açıdan http://tr.agar.bio/ özel servera giriş yapmanız yeterli olacaktır. Türkiye'de en çok popüler olan ve giriş alan özel server agar.bio sitesi sayesinde siz de kolay bir şekilde en kalabalık serverda oynama şansı bulabilirsiniz. Üstelik belirtilen Agario oyun adresine üye olarak oyun oynamanız çok daha avantaj sağlayacaktır. Böylece istediğiniz zaman giriş yapabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu sayede puanınız da silinmeyecektir. Bu nedenle belirtilen siteye giriş yaptıktan sonra ilk olarak üyelik açmanız gerekmektedir. Üyelik açtıktan sonra ise üye girişi bölümünden yapacağınız giriş ile birlikte istediğiniz zaman üyeliğiniz üzerinden oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyuna giriş yaparken, server da seçmeniz mümkündür. Bunun için server bölümünde yer alan 10 farklı server arasından seçim yaparak istediğiniz serverda oynayabilirsiniz. Bu işlemlerin sonrasında ise oyuna giriş yap diyerek direk oyuna başlayabilirsiniz. Oyuna bağlandığınız gibi hemen oynamaya başlamanız gerekmektedir. Ayrıca serverlardaki durumu görmek için oynamadan izle gibi seçenek de eklenmiş durumdadır. Eğer giriş yapmadan önce server hakkında detaylı bilgi almak ve buradaki oyuncuları görmek istiyorsanız, oynamadan izle seçeneğini kullanabilirsiniz.

Agario çok oyunculu bir oyun olduğu için siteye giriş yaparken, arkadaşlarınız ile birlikte de giriş yapabilir ve grup olarak diğer oyunculara karşı savaş verebilirsiniz. Bu sadece arkadaşlarınız ile birlikte eğleneceğiniz gibi oyundaki başarı oranınız da artacaktır. Bu açıdan farklı şekillerde oynayarak keyif alacağınız Agario oyununu, istediğiniz zaman belirtilen adres üzerinden oynayabilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmadan ve sadece üyelik ile oynayabileceğiniz bu oyun sizin için de oldukça eğlenceli saatler sunacaktır. Ayrıca üyelik ile uğraşmak istemeyenler için üyeliksiz oynama seçeneği de bulunmaktadır. Bu seçenek ile birlikte hızlı bir şekilde oyuna başlayabilirsiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...