12 gün hediye App Store'daki yerini aldı

12 gün hediye App Store'daki yerini aldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın yeni yıl için 12 gün boyunca uygulama, oyun ve müziği ücretsiz olarak sunduğu hediye uygulaması App Store'daki yerini aldı. Ayrıntılar haberimizde

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da 12 gün boyunca tam tamına 12 farklı içeriği ücretsiz olarak iOS kullanıcılarına hediye etmeye hazırlanıyor. iPhone, iPad ve iPod Touch sahiplerine özel geliştirilen 12 Gün Hediye uygulaması ile Apple tarafından seçilen uygulama, oyun, film, kitap ve müziği ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Ancak 12 Gün Hediye kampanyasından yararlanabilmek için 26 Aralık tarihini beklemeniz gerekiyor.
12 gün hediye App Store'daki yerini aldı
26 Aralık ile 6 Ocak tarihleri arasında devam edecek kampanyadan yararlanmak için uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Uygulama o gün ücretsiz olan içeriği size bildirecek ve yapmanız gereken tek şey yeni yıl hediyenizi App Store'dan indirmek olacak.
12 Gün hediye uygulamasını indirdiniz mi?


ShiftDelete
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...