1000 liraya zengin olabilirsiniz

1000 liraya zengin olabilirsiniz

TEKNOLOJİ Haberleri

"Bir fikrim var, hayata geçirebilirsem zengin olurum" diye düşünüyorsanız bin liradan 10 bin liraya kadar bedel ödeyerek mobil uygulama haline getirebilirsiniz.

Dünyada "mobil" devrim yaşanıyor. Artık neredeyse her şeyi mobil uygulamalar sayesinde yapar hale geldik. Mobil uygulamalar hayatımızı kolaylaştırsa da fırsatları da beraberinde getiriyor. Öyle ki ortalama 1000 lira harcama yaparak dünya zengini bile olabilirsiniz.
Geçtiğimiz yıl Facebook'un Instagram'ı tam 1 milyar dolara satın almasıyla mobil dünyada dikkatleri üzerine çekmişti. Google'ın da 100 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Whatsapp Messenger için masaya oturduğu konuşuluyor. nbsp;İddialara göre konuşulan rakam ise 1 milyar dolar. Eğer siz de "bir fikrim var" diyorsanız bunu mobil uygulama haline getirerek hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu alanda hem kurumlara hem de bireysel anlamda hizmet veren bir çok firma bulunuyor. Firmaya ödeyeceğiniz bin lira ile ortalama bir mobil uygulama yaptırabilirsiniz. Uygulamanızın IOS ve Android telefonlar için olmasını istiyorsanız biraz daha fazla ödemeniz gerekiyor. Yazılımda aynı alt yapı kullanılsa da 1.500 lira kadar bir fiyat çıkarıyorlar. Eğer uygulamanıza güveniyor, kapsamlı olmasını ve App Store ile Android markette yayınlanmasını istiyorsanız o zaman kesinin ağzını açmanız gerek. Fiyatlar 10 bin liraya kadar çıkıyor. nbsp;Firmalar fikri hakkınızın korunması için de güvence veriyor. Sizinle masaya oturup tam olarak ne istediğiniz öğrendikten sonra sözleşme imzalayarak fikrinizin koruma altına alındığını taahhüt ediyorlar. nbsp;
Mobil uygulama yapmak için illaki para gerekmiyor. Infinite Monkeys sayesinde, hiç programlamaya ihtiyaç duymaksızın bir iPhone veya Android uygulaması yapabilirsiniz. Infinite Monkeys sürükle-bırak şeklinde çalışan ve uygulama oluşturmanıza izin veren ücretsiz bir "Kendi-Kendine Mobil Uygulama Oluşturma" servisi. Ancak Infinite Monkeys'te de kapsamlı bir uygulama yapmak istediğinizde para ödemeniz gerekiyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...