Yerli otomobil Togg'dan ön sipariş açıklaması! Tarih vererek duyurdular

Düzenleyen:
- Güncelleme:
T-Otomobil Haberleri

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un 29 Ekim'de banttan indirilmesi ile heyecan katlandı, Togg'un ön siparişleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında kimsenin ön siparişinin kabul edilmediği bildirildi ve siparişlerin Şubat 2023'te başlayacağı duyuruldu.

"Yerli otomobil Togg'un siparişleri ne zaman alınacak, Togg ne zaman satışa çıkacak" gibi soruların cevabı merak edilirken, milyonların gözünü çevirdiği yerli otomobille ilgili detaylar yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un sosyal medya hesabından konuya dair yeni bir paylaşım geldi.

Mart 2023'te yollara çıkması planlanan Togg'a olan ilginin gururla takip edildiği belirtilen paylaşımda, Togg hakkındaki gelişmelerin sosyal medya hesabından takip edilmesi gerektiği ve Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

ÖN SİPARİŞ ŞUBAT 2023'TE BAŞLAYACAK

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

''Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarıyla başlatacağız.

O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility9 vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz.

Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz."

https://twitter.com/Togg2022/status/1591378409799979008

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...