Yerli otomobil için arıyor: Togg resmi hesabından yayınladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi, AA
Yerli otomobil için arıyor: Togg resmi hesabından yayınladı

T-Otomobil Haberleri  / Haber Merkezi, AA

Togg, yerli otomobil üretimi için yeni işe alımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak şirket, yeni iş ilanları açtı. Geçtiğimiz haftalarda da iş ilanlarını duyurmuştu.

Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu (Togg) yerli otomobil projesini sürdürmek için yeni personeller arıyor. Şirket, iş ağı LinkedIn’deki resmi profili üzerinden yeni ilan açtı. Yerli otomobil geliştiricisi en son yayınladığı ilanlarda Ankara’da çalışacak personeller aradığını duyurdu. Yayınlanan 6 iş ilanının da yazılım ve mühendislik alanlarında olduğu görülüyor. 

TOGG 6 İŞ İLANI AÇTI

Geçtiğimiz ay Togg CEO’su Gürcan Karakaş, ilk Togg otomobillerinin 2023’ün Mart ayında yollara çıkacağını söyledi. İlk otomobil modeli ise SUV olacak ve Gebze’de bulunan fabrikada 2022 yılının sonunda üretilmeye başlanacak. 

Yerli otomobil için arıyor: Togg resmi hesabından yayınladı

Togg’un fiyatına gelecek olursak, henüz fiyat konusunda resmi bir açıklama yok. CEO Gürcan Karakaş, fiyat konusundaki açıklamasında, “Şu ana kadar gelen geri bildirimlere baktığımızda ilgi yüksek. O noktaya geldiğimizde bunların ne kadarı satışa dönüşür, zamanı geldiğinde göreceğiz. Hiçbir profesyonel şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermez, vermemeli. Fiyatı pazar belirler. Zamanı geldiğinde biz de kendimizi o pazarda konumlandıracağız. Bizim söylemimiz ve iddiamız şu, kimlerden pazar payı alacağımızı biliyoruz. Pazarda aracımızın hangi segmentte konumlandırılacağını biliyoruz ve onların içerisinde rekabetçi olacağız diyoruz.” dedi.  

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Haber Merkezi, AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...