Yeni Nesil Kodiaq çok iddialı geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Yeni Nesil Kodiaq çok iddialı geliyor

T-Otomobil Haberleri  / HABER MERKEZİ

Dizel ve benzinli motor seçenekleriyle 2014’ün ilk yarısında ülkemize gelmesi planlanan ikinci nesil Kodiaq, sınıfındaki en geniş bagaj ve iç hacimli D-SUV olacak, sahip bulunduğu teknolojilerle birçok ilke imza atacak.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Skoda, ikinci nesil Kodiaq modelini tanıttı. 2016’da karşımıza çıkan ve D SUV segmentinin lider modellerinden biri olan Kodiaq, ikinci nesliyle iddiasını daha da güçlendirirken, 2024’ün ikinci yarısı itibariyle Türkiye pazarında da satışa sunulması planlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Skoda Genel Müdürü Zafer Başar “Önümüzdeki yıl bol yenilikli bir yıl olacak. 7 modelimizin 5’inde güncellememiz mevcut. Scala, Kamiq ve Octavia modellerimiz makyajlanırken, Kodiaq ve Superb modellerimiz ise yeni nesilleri Türkiye’de satışa sunulacak. Tüm ürün gamıyla gençleşmemizin yanı sıra önümüzdeki yıl tamamen elektrikli Enyaq modelimizi Türkiye’ye getireceğiz. Yeni Kodiaq, dinamik ve güçlü tasarımı ile markamızın atak yılı olan 2024’te en önemli rollerden birisini oynayacak. Yeni Kodiaq, tüm yeni geliştirilmeleriyle segmentindeki iddialı duruşunu, güçlendirerek devam ettirecek ve markamıza önemli bir güç katacak” dedi. İkinci nesil Kodiaq giriş seviyesinde 150 HP’lik 1.5 TSI ünite, benzinli mild-hibrit teknolojisiyle gelecek. Bununla birlikte 204 HP ile 265 HP’lik 2.0 TSI benzinli ve 150 HP ile 193 HP’lik 2.0 TDI dizel motorlar, ürün gamını tamamlayacak. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...