Teslimat noktasına ulaşan Togg'lar yeni sahiplerini bekliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Teslimat noktasına ulaşan Togg'lar yeni sahiplerini bekliyor

T-Otomobil Haberleri

Elektrikli C-Suv segmentinde pazar lideri olan yerli otomobil Togg, sıradaki talihlilerine kavuşuyor. Zeytinburnu'ndaki merkeze getirilen Togg'ların, ağırlıklı olarak siyah ve mavi renkte olduğu dikkat çekerken, park halindeki araçların yakın bir zamanda sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Şu ana kadar 1435 olan teslimat sayısının ise yıl sonuna kadar 20 bin olması bekleniyor.

Temmuz ayında pazar lideri konumunu sürdüren yerli otomobil Togg'un sıradaki talihlileri araçlarına kavuşacak. Togg'lar geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirildi ve sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu'ndaki merkezde bekletiliyor.

Teslimi beklenen T10X araçların çoğunun siyah (Oltu) ve mavi (Gemlik) renkte olmaları dikkat çekti.

Togg'un Zeytinburnu'ndaki araç test sürüşü ve teslimat mağazasında bulunan T10X araçlar dikkat çekti. T10X araçlar peş peşe sıralanmış bir şekilde yeni sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor.

Teslimat noktasına ulaşan Togg'lar yeni sahiplerini bekliyor

 SİYAH VE MAVİ ARACA TALEP FAZLA

Kırmızı (Anadolu), mavi (Gemlik), bej (Kapadokya), gri (Kula) ve siyah (Oltu) renklerinde park halinde bulunan T10X araçlar, heyecanlandırdı. Park halindeki araçlardan mavi ve siyah renkli modellerin sayısının fazla olması dikkat çekti.

PAZAR LİDERLİĞİ SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Togg'dan yapılan açıklamada, teslimatın 1435'i bulduğu, elektrikli C-Suv segmentinde pazar lideri konumunu sürdürdüğü bildirildi. Bu rakamın 627 tanesinin sadece Temmuz ayında olduğu açıklandı. Togg T10X'in ön siparişleri 16-27 Mart tarihleri arasında alınmış, ön siparişlerin 7 günde 100 bini geçmesiyle birlikte, 2023 yılı için 12 bin adet olarak açıklanan akıllı cihaz sayısı 20 bin olarak güncellenmişti. 20 bin kişi de yedek listede yer almıştı.

TRAFİKTE GİDEREK ARTIYOR

Togg teslimatlarıyla birlikte Türkiye'nin birçok şehrinde trafikte T10X modellerin arttığı gözlemleniyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...