TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Yerli otomobil için ön sipariş zamanı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Yerli otomobil için ön sipariş zamanı

T-Otomobil Haberleri

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, sosyal medya hesabından ön sipariş sürecine ilişkin paylaşımda bulundu. Sürecin yakın bir tarihte açıklanacağı söylenen paylaşımda TOGG resmi web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılacağı öğrenildi.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, yollara çıkmaya hazırlanırken TOGG, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan ön sipariş süreci ile ilgili bir metin yayımladı. 

Dünya otomotiv sektöründe büyük ses getiren TOGG'un sürücülerle buluşma süreci hızla ilerllerken test videoları ise peş peşe geliyor. TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ön sipariş sürecine ilişkin de önemli bir gelişme yaşandı.  

SİPARİŞ SÜRECİ YAKINDA BAŞLIYOR 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabında TOGG akıllı cihazlarının ön sipariş sürecinin yakın bir tarihte TOGG resmi web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden başlatılacağı belirtildi. 

"YENİLİG" İPTAL EDİLDİ 

Ön sipariş dönemi sona erdiğinde ise 2023 yılı içinde TOGG akıllı cihazı almaya hak kazananların ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğinin belirleneceği bir çekiliş yapılacağı da belirtildi.

Öte yandan açıklamada ön sipariş yöntemlerinden biri olan 'YeniLig' yarışmasının da iptal edildiği bilgisi de paylaşıldı.

https://twitter.com/Togg2022/status/1633512907949613057/photo/1            

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...