Subaru Solterra temmuzda bayilerde

Subaru Solterra temmuzda bayilerde

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’de satışa sunulan ilk tam elektrikli Japon otomobili olan aynı zamanda Japon devi Subaru’nun da ilk %100 elektrikli modeli olarak dikkat çeken Solterra, dünya ile aynı anda ülkemizde tanıtılarak satışa sunuldu.

ALİ ÇELİK

Baştan aşağı elektrikli otomobil teknolojileri üzerine inşa edilerek tasarlanan araç markanın AWD (Sürekli Dört Çeker) geleneğine de ev sahipliği yapıyor. 160 kW gücündeki elektrik motoru sayesinde 466 km’ye varan sürüş menzili sağlayan Solterra, temmuz ayı itibarıyla 1.665.900 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

İstanbulda gerçekleştirilen lansman toplantısında konuşan Subaru Avrupa CEO’su Takeshi Kubota, “En gelişmiş, çevreye duyarlı teknolojiyi içeren yeni modellerle güçlü, yenilikçi bir marka oluşturma sürecindeyiz. Solterra ile iddialıyız, Subaruness (Subaru olma), yani Subaru güvenliği, geleneksel AWD özelliği, dayanıklılık ve gelişmiş BEV performansını sağladığını hissedebileceğinizden eminiz” ifadelerini kullandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...