SKYWELL’in hedefi 2022’de 5.000 araç

- Güncelleme:
SKYWELL’in hedefi 2022’de 5.000 araç

T-Otomobil Haberleri

Elektrikli araçlar dünyasının önde gelen Çinli temsilcilerinden SKYWELL’in elektrikli SUV modeli ET5, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye pazarında da yüksek talep görmeye devam ediyor.

ALİ ÇELİK

Ülkemizde satışa ilk sunulduğu günden bu yana 4.500’ün üzerinde sipariş alan SKYWELL, yalnızca son bir aylık süreçte 650 adetlik ön sipariş aldı. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SKYWELL CEO’su Mahmut Ulubaş “Markamız Türkiye pazarında bilinirliğini giderek artırıyor. Gördüğümüz yoğun talepten ötürü çok memnunuz. Yalnızca son tüketiciden değil filo şirketlerinden de ciddi bir talep alıyoruz. Beklediğimiz adetlerin üzerinde ön sipariş almış durumdayız ve bu talebi karşılamak için çok güçlü bir çalışma yürütüyoruz. Eylül ayında 650 adet, Ekim ayında ise 1.000 adetlik bir teslimat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar ise aldığımız tüm talebi karşılayabilmeyi ve 5.000 adetlik teslimat gerçekleştirme hedefindeyiz” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hatice 6 Kasım 2022 14:40

Fiyat alabilirmiyim

Sonraki Haber Yükleniyor...