Otomobilde günlük kiralama yüzde 30 büyüyecek

Otomobilde günlük kiralama yüzde 30 büyüyecek

T-Otomobil Haberleri

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER) Yönetim Kurulu Başkanı İnan Ekici, bu yıl turizmde beklenen hareketliliğin günlük araç kiralama alanına yüzde 30’a yakın bir büyüme olarak yansıyabileceğini açıkladı.

ALİ ÇELİK

Günlük araç kiralama şirketlerinin bu yıla ilişkin araç alımlarıyla turizmde beklenen toparlanmaya hazırlık yapmaya başladıklarını söyleyen Ekici, “Bu büyüme ile birlikte sektörün iş hacminin 2019 yılı seviyesine yaklaşacağını düşünüyorum.” dedi. Ticari araç kiralamada yaşanan değişime de değinen Ekici, uzun dönem kiralamada ticari araç payının üç-dört yıl içinde yüzde 25’e yükselmesinin beklendiğinin altını çizdi.

'TİCARİ'YE DE İLGİ VAR

Uzun dönem kiralamada ticari araç payının üç-dört yıl içinde yüzde 25’e yükselmesinin beklendiğini vurgulayan Ekici, “Artık tek bir araç bile kiralanabiliyor. Hızlı bir artış trendine girdik” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...