- Ünlü telefon markası telefonlarını Almanya'da satamayacak!
1 saat 12 dakika önce

Lenovo'nun telefon markası Motorola Almanya'da yasaklandı!

Lenovo ve Motorola, devam eden patent anlaşmazlığı nedeniyle geçici olarak Almanya'da satışları yasaklandı. InterDigital ile olan WWAN patent davasını kaybeden Lenovo cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve mobil bağlantıya sahip herhangi bir aksesuarları satamayacak.
 - Xiaomi SU7 aracındaki fren arızasının nedeni belli oldu!
1 saat 53 dakika önce

Xiaomi'nin fren problemleriyle gündeme gelen SU7'si hakkında ilk açıklama geldi

Xiaomi Grubu Halkla İlişkiler Departmanı Genel Müdürü Wang Hua, Xiaomi SU7 fren arızasına cevap olarak bir açıklama yaptı.
 - Selçuk Bayraktar'dan KALKAN DİHA paylaşımı!
3 saat 43 dakika önce

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Efes Tatbikatı'nda bulunan KALKAN DİHA'nın görüntülerini paylaştı!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Efes Tatbikatı'nda gökyüzünü aydınlatan KALKAN DİHA'nın görüntülerini paylaştı.
 - Ekran kartını tamir ettirmek istedi hayatının şokunu yaşadı!
4 saat 40 dakika önce

Bir parça teknoloji, bir servet değerinde: Ekran kartı tutkunlarını şaşırtan olay!

Son dönemde teknoloji devi Asus, müşteri hizmetleri politikalarıyla ilgili sıkça eleştirilere maruz kalıyor. Son olayda, bir kullanıcının yeni aldığı GeForce RTX 4090 ekran kartında meydana gelen güç bağlantısı sorunu, markanın servis politikası ile gündeme geldi.
 - Microsoft'un yeni durağı Fransa!
4 saat 44 dakika önce

Microsoft, Fransa'ya 4 milyar avroluk yatırım yapmayı planlıyor!

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'un, Fransa'da, çoğunluğu yapay zeka alanında olmak üzere 4 milyar avroluk yatırım yapmayı planladığı bildirildi.
Teknoloji - Teknoloji
5 saat 2 dakika önce

TEKNOFEST TravelX Ideathon yarışması için başvurular devam ediyor

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında THY (Türk Hava Yolları) yürütücülüğünde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor.
 - Araştırmalar sonuçlandı! Türk halkı ne düşünüyor?
6 saat 17 dakika önce

Yapılan araştırmalara göre Türk halkı savunma sanayiye güven duyuyor!

Areda Survey araştırma şirketinin Türkiye genelinde 3.764 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği araştırma, Türk halkının savunma sanayisine duyduğu güven ortaya çıkardı.
 - Elon Musk'ın iş yapma modeli belli oldu!
7 saat 8 dakika önce

Elon Musk'ın diplomatik becerileri dikkatleri üzerine çekiyor! Bu sayede iş yapabiliyor!

Dünyanın en zengin iş adamı Elon Musk şu anda Tesla, X ve SpaceX'in sahibi. Elon Musk son yıllarda diplomasi anlamında oldukça aktif ve ülke liderleri ile oldukça sağlam ilişkiler kurmuş durumda.
 - Quick Sigorta 7’nci yaşını kutluyor
7 saat 16 dakika önce

Quick Sigorta 7’nci yaşını kutluyor

Yüzde 100 yerli sigorta şirketi olarak ilk poliçesini 12 Mayıs 2017 yılında düzenleyen Quick Sigorta, bugün yedi yaşında.
 - Vatandaşlar telefonda nelere dikkat ediyor?
7 saat 39 dakika önce

Vatandaşlar telefon alırken en çok nelere dikkat ettiği belli oldu!

Eskişehir’de telefonculuk yapan Yiğit Aytekin, cep telefonu alan vatandaşların pek çok donanımsal özellik arasından en çok RAM ve depolama alanı ile cihazın muhtemel arıza ya da hasar durumlarına karşı tamir maliyetlerini göz önünde bulundurduklarını söyledi.
 - Türk filosu yüzlerce KAAN'dan oluşacak!
8 saat 32 dakika önce

KAAN, Türkiye'nin savunma geleceğini şekillendiriyor: TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'den KAAN'a dair önemli açıklamalar!

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, milli muharip uçağı KAAN ile ilgili önemli gelişmeleri paylaştı. Kotil, gelecek için kısa vadeli hedeflerini açıkladığı mesajında, "2028 yılında 20 adet KAAN teslim edeceğiz. 2030-2033 yıllarında çok sayıda daha teslim edeceğiz ve Türk filosu yüzlerce KAAN'dan oluşmuş olacak." ifadelerini kullandı.
 - Türk SİDA'lar oyunun kuralını değiştirecek!
12 Mayıs 2024 - 15:36

Silahlı İnsansız Deniz Aracı (SİDA) ilk kez bir tatbikata katıldı!

Türk Donanması, Silahlı İnsansız Deniz Aracı (SİDA)’nı aktif olarak faaliyete geçirdi ve ilk kez bu araçlar DENİZKURDU-II/2024 tatbikatına katıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planladığı tatbikatın Seçkin Gözlemci Günü, 11 Mayıs 2024'te başarıyla gerçekleştirildi.
 - Yerli otomobil TOGG, Erdoğan’ın çağrısıyla zırhlandı!
12 Mayıs 2024 - 14:49

Türkiye'nin otomobili TOGG, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla zırhla kaplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Togg için “Zırhlısını da yapabilir misiniz” sorusu üzerinden yola çıkan işletmeci İsmail Eşsiz, “İlk Togg’u BR4 seviyesinde zırhladık. Şimdiki aracımızı da BR6 seviyesinde uzun namlu silahlara karşı zırhlamayı planlıyoruz” dedi.
 - Ay üzerinde seyahat etmek mümkün!
12 Mayıs 2024 - 13:21

Filmler gerçek oluyor! Nasa, Ay'da tren yolculuğu gerçekleştirmek için ilk adımı atıyor!

NASA, Ay'da tren yolculuğu yapılabilmesi için çalışmalara başladı. "Flexible Levitation on a Track" (FLOAT) olarak adlandırılan yeni sistem ay üzerinde bulunan kaynakları otonom bir şekilde taşıyacak.
 - Google'dan sorunsuz iletişim için yeni adım!
12 Mayıs 2024 - 11:28

Artık Google'dan gönderdiğiniz mesajlar düzenlenebilecek! Kullanıcılar denemeye başladı!

Eğer bir Android telefonu kullanıyorsanız, telefonunuzda varsayılan olarak Google Mesajlar uygulamasını kullanıyorsunuzdur. Google Mesajlar uygulamasında RCS özelliği sayesinde okundu bilgisi, kaliteli fotoğraf paylaşımı gibi özelliklerden Android kullanıcıları yararlanabiliyor.
 - Hangi Android telefonlar yapay zekaya sahip?
12 Mayıs 2024 - 08:58

Yapay zeka özelliklerine sahip Android telefonlar hangileri? En ucuzdan en pahalıya!

Yapay zeka, ister orta sınıf ister amiral gemisi olsun akıllı telefon piyasasını şu anda kasıp kavuruyor. Bütün telefon üreticileri yapay zekayı telefon modellerine dahil etmek için çaba içerisinde. Yapay zeka sayesinde telefonlarda daha iyi fotoğraflar çekmek, sohbet robotlarıyla sohbet etmek ve daha fazlasını yapmak için yeni uygulamalar geliştirilmekte. Peki hangi telefonlar yapay zekaya sahip? sizler için derledik.
 - Yapay zekâya 1 dolarlık yatırım 3,5 dolar olarak dönüyor
12 Mayıs 2024 - 02:55

Yapay zekâya 1 dolarlık yatırım 3,5 dolar olarak dönüyor

Microsoft, Türkiye’de ilk defa düzenlediği BuildAI etkinliği düzenledi. “Yapay Zekâ Günü” temasıyla İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlikte yapay zekaya yapılacak yatırımlara dikkat çekildi.
 - Türklerin kapışması
12 Mayıs 2024 - 02:48

Avrupa devi Mediamarkt onlara emanet! Türklerin kapışması

Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği perakendecisi MediaMarktSaturn Perakende Grubu içerisinde Türkiye bir yılda 5’inci sıradan 2’nci sıraya yükselerek amiral gemisi hâline geldi. Geçtiğimiz kasım ayından Türkiye’den transfer olan Faruk Kocabaş’ın yönettiği İspanya ise üçüncülüğe yükselerek MediaMarkt’ı sırtlayan ülkelerden oldu
 - Kestanede verim düşüşüne karşı yeni yaklaşım!
11 Mayıs 2024 - 16:41

Kestanede verim kaybına karşı mücadele: DÜ Akademisyenleri doğru zamanı belirliyor!

Düzce Üniversitesi (DÜ) Biyoloji Bölümü akademisyenleri, kestanede verimi düşüren gal arısıyla mücadelede doğru zamanda yaralı böcek salınımıyla zararlının etkilerini azaltmak amacıyla çalışma başlattı.
 - WhatsApp sizi sapıklardan koruyacak!
11 Mayıs 2024 - 15:10

WhatsApp, profil fotoğraflarının ekran görüntüsünün alınmasını engelleyecek!

WhatsApp, profil resminizi meraklı gözlerden korumayı amaçlayan yeni bir gizlilik özelliği hazırlıyor. Yaklaşan yeni sürüm, profil resminizin ekran görüntüsünü sık sık alan ürkütücü kişileri engellemenize olanak tanıyacak.
 - Apple'ın başaramadığını Huawei başaracak!
11 Mayıs 2024 - 14:04

Huawei'den yeni Pura AI yapay zeka hamlesi! Huawei telefonlarına yapay zeka getiriyor!

Huawei'nin "PuraAI" adlı yeni bir ticari marka tescil ettirdiği bildirildi. Şirket, Çin Qichacha uygulamasında birkaç 'Pura etiketli' logo için başvuruda bulundu ve önümüzdeki dönemde sektörde tamamen yeni bir ürün grubuna işaret ediyor.
Sona Git