İlk Togg modelinin adı belli oldu... Togg ne zaman satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İlk Togg modelinin adı belli oldu... Togg ne zaman satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Kısa süre sonra yollarda yerini alacak modelin adı belli oldu. İşte Togg C – SUV modelinde yeni detaylar…

Togg'dan yeni haberler var! Togg C - SUV modelinde yeni detaylar ortaya çıktı! Yola çıkmak için gün sayıyor! İşte fiyatı ve satış tarihi…

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili Togg’da heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Satış sürecinin bu hafta içinde başlaması beklenen Togg’un C – SUV modelinin adı da belli oldu. Ayrıca başlangıç fiyatına ilişkin tahminler de gelmeye devam ediyor. 

Otomotiv sektörüne güçlü bir giriş yapmaya hazırlanan Togg’un ortaya çıkan yeni detayları herkesi heyecanlandırmaya devam ediyor. Türkiye’nin 60 yıllık otomobil hayalini gerçeğe dönüştüren Togg hakkında çıkan yeni detaylar ise merak uyandırdı.

TOGG C – SUV MODELİNDE BİR DETAY DAHA BELLİ OLDU!

Kısa süre içinde resmen satışa çıkacak olan Togg’da artık geri sayım hızlandı. Sadece dünyanın en başarılı otomobili değil, aynı zamanda çok sayıda teknoloji girişiminin de doğmasına vesile olacağı ifade ediliyor.

Togg’un merakla beklenen C – SUV modeline ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Yerli otomobil Togg’un ilk C – SUV modelinin adı T10X olarak duyuruldu. Nisan ayında teslimatlarının başlayacağı ifade edilen modelin adının da belli olması heyecan dozunu iyice artırdı.  

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIOR?

Togg’un ilk C – SUV modelinin T10X adıyla satışa sunulacağının açıklanmasının ardından satış tarihleri ve fiyatı da araştırılmaya başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Togg’un bu hafta içinde satışa sunulacağını açıklamıştı.

Togg fiyatlarının da kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Kısa süre sonra yollarda göreceğimiz Togg’un tasarımı ve sahip olduğu teknoloji ise tüm dünyada geniş yankı uyandırdı.

TOGG FİYATI NE KADAR?

Togg’un satışa sunulacak ilk modeli olan C segment SUV modelinin fiyatı ve satışı Mart ayı içinde gerçekleştirilecek. Kısa süre içinde fiyatının da açıklanacağı Togg’un ilk gelen tahminlere göre T10X modelinin başlangıç fiyatının 1.090.000 TL olması bekleniyor. Ayrıca elektrikli araçlara yönelik kısa süre önce gelen ÖTV düzenlemesinin de Togg içinde yapıldığı ifade ediliyor.  

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...