Hibrit geleceğin değil bugünün teknolojisi

Düzenleyen:
Hibrit geleceğin değil bugünün teknolojisi

T-Otomobil Haberleri

Ali Haydar Bozkurt “Toyota Türkiye olarak 2017 yılında 5 bin adetlik hibrit otomobil satışı gerçekleştirme hedefindeyiz” dedi

Autoshow İstanbul fuarında konuşan Toyota Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt, organizasyonu sektörün bayramı olarak nitelendirdi. Toyota’nın ülke ekonomisine inandığını söyleyen Bozkurt “Toyota, Türkiye’deki yatırımlarını devamlı büyüten bir markadır. Rahatlıkla söyleyebilirim ki; Toyota artık, Türkiye’nin bir markasıdır’’ dedi.
ÖTV düzenlemesinden sonra 1,6 litre ve altındaki motorlu araçlarla aynı vergi oranına gelen hibrit otomobillerin artık erişilebilir fiyat seviyesinde olduğunu ve ilginin her gün arttığını belirten Bozkurt “Hibrit artık geleceğin değil, bugünün teknolojisi, trafikte şarj gerektirmeyen bu araçların sayısının hızla çoğalacağına eminim. Dünyada çevre kirliliği konusunda ciddi tedbirler alınıyor. Bazı ülkeler, dizel araçların trafiğin yoğun olduğu büyük kentlerde girişini yasaklamaya başladı. Bugün yılda 1,5 milyondan fazla hibrit araç satılıyor. Bunun 4-5 yıl içinde dünyada yıllık 5-6 milyon adetlik hibrit satışına ulaşılacağını öngörüyorum. 2020’li yıllarda Toyota satışlarının büyük bölümünün hibrit olacağından da eminim. Toyota Türkiye olarak 2017 yılında 5 bin adetlik hibrit otomobil satışı gerçekleştirme hedefindeyiz. Bu küçümsenmemesi gereken bir rakamdır. Bundan sonraki stratejilerimizin tam merkezinde hibrit teknolojileri olacak” dedi. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...