Galericileri Togg heyecanı sardı! Hepsinin pabucunu dama atacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galericileri Togg heyecanı sardı! Hepsinin pabucunu dama atacak

T-Otomobil Haberleri

Yerli ve milli otomobil Togg'un banttan indirilmesi ile birlikte otomotiv piyasasında hareketlilik başladı. Birçok vatandaş aracını Togg almak için satışa çıkarırken, galericiler de "Togg kendi segmentindeki araçların hepsinin pabucunu dama atacak" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin Devrim ile başlayan yerli otomobil serüveninde 29 Ekim'de banttan indirilen Togg ile birlikte önemli bir adım atıldı. 60 yılı aşkın süredir 'Türkiye'nin hayali' olarak adlandırılan yerli otomobil Togg, milyonlarca vatandaşı heyecanlandırdı, gözler Bursa Gemlik'teki tesise çevrildi.

Togg'un özellikleri, rengi ve fiyatı gibi uzun süredir merakla beklenen konular bir bir aydınlanırken, birçok vatandaş Togg almak için şu anda kullandıkları otomobillerini satışa çıkardı. Öte yandan yerli elektrikli otomobil Togg’un banttan indirilmesi, galericileri de sevindirdi.

"HEM ÜLKEMİZDE HEM DÜNYADA SES GETİRDİ"

Kayseri'de galericilik yapan Ahmet Yurtlu, Togg’un hem ülkede hem de dünyada çok ses getirdiğini söyleyerek, “Togg hem ülkemizde hem de dünyada çok ses getiren bir proje oldu. Taahhüt edilen zamanda banttan inecek olması, özellikle lansmanının 29 Ekim’e denk getirilmesi çok güzel bir ivme kazandırdı. Türkiye’de bir heyecan uyandırdı ve insanlar artık beklemeye başladı. Artık ‘Togg alacağım için aracımı satıyorum’ diyenleri duymaya başladık. Devrim’den sonra yaşadığımız yol kazalarının ardından geç kaldığımız süreçti” dedi.

Galericileri Togg heyecanı sardı! Hepsinin pabucunu dama atacak
Galerici Ahmet Yurtlu, “Togg kendi segmentindeki araçların hepsinin pabucunu dama atacak” dedi

"HEPSİNİN PABUCUNU DAMA ATACAK"

“Togg kendi segmentindeki araçların hepsinin pabucunu dama atacak” diyen Yurtlu, “Biz yerli arabamıza hasrettik ve buna susamıştık. Ciddi bir beklenti vardı. “Daha fazla para verip kendi yerli ve milli aracımıza binelim” diyen birçok insanımız var. Doğru olan da bu. Bizim kendi ürettiğimiz araca sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah karşılığı da olacak" ifadelerini kullandı.

Araçların segment olarak değerlendirildiğini belirten Yurtlu, "Togg kendi segmentindeki araçların hepsinin pabucunu dama atacak. Bunda şüphemiz yok. Yurtdışından da ciddi talep olacağına inanıyorum. Teknolojisi, donanımı ve tasarımı ile çok doğru bir araç üretildi. Bu işe baş koyan babayiğitlere de çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. (İHA)

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...