F1 Türkiye'ye geri mi dönüyor?

Düzenleyen:
F1 Türkiye'ye geri mi dönüyor?

T-Otomobil Haberleri

2011 yılından sonra ülkemizden ayrılan Formula 1 organizasyonu, üzerinden 7 sene geçmesine rağmen Türkiye’de düzenlenemedi.

Organizasyonun tekrar ülkemize dönmesi konusunda çalışmalar ve girişimler devam ederken, F1 yönetiminin başlattığı izleyici memnuniyet anketine Türkiye'yi ekledi. 

Yarışların daha izlenebilir ve eğlenceli hale gelmesini adına, Formula 1 yönetimi her yıl "Global F1 Taraftar Anketi" düzenliyor. Bu yıl Türkçe dil seçeneğine Motorsport.com Türkiye edisyonunun çabaları ile kavuşan anket "F1 takviminde olmazsa olmaz 5 yarış sizce hangisi?" sorusu ile F1 fanlarının görüşlerini alıyor. Bu yılki seçenekler arasında ‘Türkiye Grand Prix'si’ de yer alıyor.

Formula 1 Yönetimi için oldukça önemli sayılan anketin sonuçlar organizasyonu seyri için oldukça etkili. "Formula 1'in geleceğinde söz sahibi olun" başlığı ile yayınlanan ankete şu ana kadar da 100.000'in üzerinde katılım gerçekleşti. 

Sonuçlar Formula 1 Yönetimi tarafından dünyaya duyurulacak anket için son katılım tarihi ise 13 Nisan Perşembe günü.  

Ankete aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://f1survey.motorsport.com/

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...