Elon Musk Twitter'dan duyurdu: Tesla'da heyecanlandıran gelişme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk Twitter'dan duyurdu: Tesla'da heyecanlandıran gelişme

T-Otomobil Haberleri

Twitter, Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, Tesla'nın tam otonom sürüş özelliğine ilişkin önemli bir gelişmeyi paylaştı. Musk, Tesla'nın tam otonom sürüş özelliğinin Kuzey Amerika'da aktif olacağını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

Bu sıralar gündemi, yeni aldığı sosyal medya mecrası Twitter olan Elon Musk, bu defa elektrikli otomobil firması Tesla'nın araçlarına ilişkin önemli gelişmeyi paylaştı.  Musk, Tesla'nın tam otonom sürüş özelliğinin Kuzey Amerika'da aktif olacağını Twitter'dan duyurdu.

TAM OTONOM SÜRÜŞ SEÇENEĞİNİ ALAN HERKES FAYDALANABİLECEK

Elektrikli otomobil devi Tesla, tam otonom sürüşte bir aşamayı daha tamamladı.

Elon Musk, Tesla'nın tam otonom sürüş özelliğinin beta seçeneğinin Kuzey Amerika'da kullanıma açıldığını ve talep eden herkesin kullanabileceğini paylaştı.

Twitter'dan açıklama yapan Elon Musk, opsiyon olarak Tam Otonom sürüş seçeneğini alan herkesin bundan faydalanacağını belirtti.

Musk, Tesla'nın oto pilot ekibini de tebrik etti.

https://twitter.com/elonmusk/status/1595682322707267584

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...