Doğuş Oto’ya Web Oscar’ı

Düzenleyen:
Doğuş Oto’ya Web Oscar’ı

T-Otomobil Haberleri

VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Porsche, SEAT ve Skoda markalarının yetkili satıcısı Doğuş Oto’nun web sitesi, Altın Örümcek Web Ödülleri Otomotiv kategorisinde “en iyi site” seçildi

VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Porsche, SEAT ve Skoda markalarının yetkili satıcısı Doğuş Oto’nun web sitesi, Altın Örümcek Web Ödülleri Otomotiv kategorisinde “en iyi site” seçildi. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Doğuş Oto Genel Müdürü Zafer Başar “Otomotiv sektöründeki dijital dönüşüme baktığımızda, müşterilerin otomobil satın alma yolcuğundaki temas noktalarının neredeyse tamamının artık dijital ortamda gerçekleştiğini görüyoruz. Doğuş Oto olarak ziyaretçilerimizin internet üzerinden diledikleri anda, gerçek zamanlı olarak araç stoğumuzu inceleyebilecekleri, fiyat–donanım bilgisi alabilecekleri ve hatta beğendikleri aracı kendi adlarına ayırabilecekleri online bir sistem kurduk. Mesela web sitemizden 1 dakikadan kısa sürede servis randevusu alınabiliyor” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...