Çakma fenomenler piyasa dengelerini bozuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çakma fenomenler piyasa dengelerini bozuyor

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İkinci el pazarının kurumsal şirketleri, sosyal medyada ahkam keserek fenomen olma yolunda yarışan deneyimsiz kişilerden şikâyetçi.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, konuyla ilgili açıklamasında “Kendini ekonomist veya uzman olarak nitelendirilen birçok kişi, şu tarihte araç fiyatları düşecek veya yükselecek şeklinde spekülatif görüşler vermeye devam ediyor. Popülerlik kazanmak veya okunma-izlenme elde etmek adına şu anda otomotiv sektörü büyük bir bilgi kirliliğine mahkûm ediliyor. Örneğin “fiyatlar çakılacak 700 bin araç yedieminde bekliyor” gibi konu detaylarını bileyeden açıklama yapanlar yüzünden alıcı tarafındaki müşteriler bekleme pozisyonuna girdi. Önemle altını çiziyoruz. Sağlıksız ve dayanağı bulunmayan haberlere tüketicimizin itibar etmemesini tavsiye ediyoruz. 40 yıllık sektör birikimi olan bir şirket olarak söyleyebiliriz ki otomobil fiyatlarında nokta atışı, tarih vererek marjinal bir düşüş veya artıştan bahsetmek hiçbir zaman mümkün değildir” dedi. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...