BMW'nin amiral gemisi ‘7’ Tersane İstanbul’da

BMW'nin amiral gemisi ‘7’ Tersane İstanbul’da

T-Otomobil Haberleri

BMW'nin 45 yıllık geçmişe sahip olan modeli Yeni BMW 7 Serisi, 19 Nisan'da tüm dünyaya tanıtılmıştı. Ülkemizde Borusan Otomotiv çatısı altında temsil edilen markanın sınıfındaki en iddialı modeli Tersane İstanbul'da gerçekleştirilen bir etkinlikle meraklılarının karşısına çıktı.

ALİ ÇELİK

Borusan Otomotiv Grubunun Türkiye otomotiv sektörünün elektrifikasyon dönüşümüne öncü olma misyonuna ve sürdürülebilirlik hedeflerine değinen Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik konuşmasında “BMW Group, 2025 sonuna kadar tamamen elektrikli 2 milyon otomobil hedefine daha da yaklaşacak. Geniş iç mekânı ve fark oluşturan donanımlarıyla kişiye özel lüks mobilite kavramını yeniden yorumlayan ve segmentindeki standartları belirleyen Yeni BMW 7 Serisi için kısa bir süre sonra ön siparişleri almaya başlamayı ve teslimatları da 2023'ün ilk çeyreğinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...